Witam ponownie, przymierzam się powoli w ciągu najbliższych miesięcy do zmiany samochodu na nowy model z salonu.
Wymagania: - 5D - Hatchback/sedan/limuzyna - Rozsądna benzyna (minimum te 150km) - Dobrze działający automat - Rozważam głównie wyższe wersje wyposażenia
Co do pieniędzy, chciałbym się zmieścić w 100 tys, ale jestem w stanie wydać więcej jeśli jest warto. Patrzę też na samochody wychodzące w najbliższych miesiącach, po głowie chodzi mi nowy Civic, ale obawiam się trochę tamtejszego automatu. Za wszelką pomoc i podpowiedzi z góry dziękuję.
Też mi się tak wydaje, moje jedyne wątpliwości związane z Civiciem (cały czas mówie o modelu 2018, X generacji) to automat... Mazda 3 faktycznie ciekawa, mieszkam w Trójmieście, do tego garaż, także może nie byłoby tak źle .
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Roadster - bezkompromisowy kabriolet Tak jak określenie kabriolet dotyczy szerokiego zbioru samochodów ze zdejmowanym dachem, pod pojęciem roadster kryją się już prawdziwie emocje. "Roadstery wyewoluowały z kabrioletów. W nadwoziu tego typu, o ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.