Nowy klucz i CODE

16 Kwi 2007, 20:36

Witam

Mam problem ze stacyjką Fiat Punto 1.1 tzn teraz dwa problemy :)
1. Wkładam kluczyk do stacyjki jak zablokowana jest kierownica iiiiii.... kicha moge sie siłować nieprzekrece kluczyka a kierownice niemal urwe zeby ja odblokować- czy to jest problem z samą wkładką?
a drugi problem:
2.Kupiłem wkładke 72 zeta powalczyłem ze stacyjka pokonując 3 pietra bloku z 15 razy bo cały czas czegoś mi brakowało ,założyłem wszystko oki ale hm jest problem :evil: po przekreceniu kluczyka nowego z nowej stacyjki pojawia sie na desce CODE i kluczyk ,zapłon odcina i kicha. Czy jest jakiś sposób aby zrobić to na własna ręke bo krwawica mnie zalewa a kasy w skarbonce coraz mniej?

Bardzo prosze o jakieś rady.

Pozdrawiam
gorgojlus
Nowicjusz

• 17 Kwi 2007, 20:38

Kupiłeś nowy wkład z nowym kluczykiem, a "CODE" rozumiem że nie został przegrany tak? No tak bo nie działa.

Zrób tak:
    -Idz do miejsca (gdzieś w Tesco) gdzie dorabiają kluczyki
    -Podejdź do faceta ze starym kluczykiem i poproś aby zczytał kod i go wgrał w nowy który kupiłeś wraz z wkładem
    -Idz do domu (garażu) zapal auto i jedź na wycieczkę

pozdrawiam
    opteron
    Początkujący

Miejscowość: żywiec
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
      Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
      Racjonalizatorskie pomysły pracowników Audi
      Program racjonalizatorski Audi, prowadzony po raz kolejny w roku 2012, dał impuls do wprowadzenia licznych rozwiązań usprawniających pracę w fabrykach Audi. W ubiegłym roku, w obu niemieckich zakładach, Ingolstadt i Neckarsulm, ...