Nowy Peugeot 208 zaprawka lakiernicza

16 Sie 2019, 10:13

Cześć, miesiąc temu odebrałam z salonu nowego peugeota 208. Jakiś tydzień temu ktos z pasażerów obił mi front w drzwiach.
Proszę o poradę co najlepiej zrobić w takiej sytuacji? Czy jest możliwość naprawy tego w salonie lakierniczym? Czy jedyna opcja to lakierowanie całego elementu, co wydaje mi się bezsensowne przy tak małym uszkodzeniu. Ale mimo wszystko razi w oczy. Przesyłam zdjęcie.
Olaola123
Obserwowany

• 16 Sie 2019, 10:20

Możesz sobie zakupić taki zestaw do takich rzeczy. Oczywiście przy zamawianiu musisz podać numer koloru, naklejka z takim numerem znajduje sie po otwarciu drzwi przednich prawych lub lewych, naklejane w różnych miejscach wiec nie podam Ci dokładnej lokaliAcji
    To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
    Kao
    Moderator
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
    Miejscowość: Francja
    Przebieg/rok: 40tys. km
    Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

16 Sie 2019, 13:42

Cześć, czy jesteś w stanie powiedzieć mi czy jak udam się do lakiernika to będzie w stanie tak wykonać poprawkę aby nie była widoczna?
    Czytaj więcej: ucp.php?i=pm&mode=view&f=-2&p=72299
    Olaola123
    Obserwowany

16 Sie 2019, 14:19

Nawet sam zrobisz tak jak lakiernik, nie bedzie rzucalo sie w oczy ale jak się przyjrzysz to bedzie znak.
    To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
    Kao
    Moderator
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
    Miejscowość: Francja
    Przebieg/rok: 40tys. km
    Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Eclipse Cross - SUV coupe
      Nowy model Mitsubishi Eclipse Cross, którego bezpośrednimi konkurentami będą modele Volkswagen Tiguan, Mazda CX5 i Volvo XC40, wyróżnia się sportową sylwetką SUV-a coupe, znakomitymi osiągami i wyjątkową precyzją ...