Nowy samochód - do 35-37 tyś.

02 Lis 2008, 21:48

Witam, co w tym przedziale cenowym najlepiej wybrac? Na razie interesuja mnie samochody wylacznie nowe.

Oczywiscie w tym przedziale cenowym samochodzik bedzie raczej w podstawie z minimalnymi dodatkami. Osobiscie myslalem nad nowa Fiesta lub Ibiza
tehaes
Nowicjusz

02 Lis 2008, 22:09

Na razie? :?

Jest dużo takich ofert :D

Chevrolet Aveo
[link do Onet wygasł]

Chevrolet Aveo nowy
[link do Onet wygasł]

Chevrolet Spark
[link do Onet wygasł]

Citroen C1
[link do Onet wygasł]

Citroen C3
[link do Onet wygasł]

Dacia Logan
[link do Onet wygasł]

Fiat 500
[link do Onet wygasł]

Fiat 600
[link do Onet wygasł]

Dacia Sandero
[link do Onet wygasł]

Fiat Grande Punto
[link do Onet wygasł]

Fiat Panda
[link do Onet wygasł]

Ford Fiesta
[link do Onet wygasł]

Ford KA
[link do Onet wygasł]

FSO Lanos
[link do Onet wygasł]

Hyundai Getz
[link do Onet wygasł]

Hyundai i10
[link do Onet wygasł]

Kia Picanto
[link do Onet wygasł]

Kia Rio
[link do Onet wygasł]

Lada 110
[link do Onet wygasł]

Lada 112
[link do Onet wygasł]

Lada Kalina
[link do Onet wygasł]

Nissan Micra
[link do Onet wygasł]

Opel Agila
[link do Onet wygasł]

Opel Corsa
[link do Onet wygasł]

Peugeot 107
[link do Onet wygasł]

Peugeot 206
[link do Onet wygasł]

Renault Clio Storia
[link do Onet wygasł]

Renault Clio III
[link do Onet wygasł]

Renault Thalia
[link do Onet wygasł]

Renault Twingo
[link do Onet wygasł]

Seat Ibiza
[link do Onet wygasł]

Seat Ibiza nowy
[link do Onet wygasł]

Skoda Fabia
[link do Onet wygasł]

Smart Fortwo Coupe
[link do Onet wygasł]

Tata Indica
[link do Onet wygasł]

Toyota Aygo
[link do Onet wygasł]

Toyota Yaris
[link do Onet wygasł]

VW Polo
[link do Onet wygasł]

Nic tylko wybierać :twisted:
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

02 Lis 2008, 22:14

Heh no to tez znalazlem ale trzeba cos teraz z tego wybrac ;d

do tej fiesty i ibizy dodalbym yaris i grande punto

czy cos jeszcze dobrego bedzie w tej cenie?
tehaes
Nowicjusz

02 Lis 2008, 22:25

Ja bym Tobie polecił Clio III bo sam takie mam i spisuje sie rewelacyjnie. Fakt, że w najlepszym wyposarzeniu z silnikiem 1.6 ale to nic :D

Opel Corsa to też dobre rozwiazanie. Zalezy czy potrzebujesz mniejszego czy większego bagażnika i jakiego silnika i osiągów czy patrzysz tylko na design.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

02 Lis 2008, 22:27

Polo i Fabia.
Baqś

10 Lis 2008, 00:19

I co wybrałeś? Bo mam podobny problem. Zastanawiam się nad nową fabią. Wyglądem nie powala, ale jeździ się bardzo dobrze. Co o niej myślisz?
dublle
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Lexus UX z pióropuszem. Kolejny nietypowy projekt
    Brytyjski oddział Lexusa zorganizował nietypowy konkurs. W ramach akcji Lexus Design your own Tattooed Car każdy mógł zaprojektować własną grafikę, która miała szansę trafić na nadwozie crossovera UX. Wygrał ...

10 Lis 2008, 02:11

Jeszcze nie wybralem, najbardziej podoba mi sie fiesta ale w standardowej wersji jest troszke slaby silnik 1,25 60KM. Mysle jeszcze nad ibiza i punto. Kupowal bede dopiero po nowym roku wiec moze jeszcze ceny niektorych modeli cos spadna
tehaes
Nowicjusz

11 Lis 2008, 00:17

Myślę, że nie masz co czekać, bo po nowym roku może być drożej. Toyota już podniosła ceny (tłumaczą to wzrostem ceny euro). Natomiast swoje ceny obniżyła skoda i to sporo. Wejdź na stronę skody i sprawdź. Polecam.
dublle
Nowicjusz

11 Lis 2008, 11:05

dublle napisał(a):Myślę, że nie masz co czekać, bo po nowym roku może być drożej. Toyota już podniosła ceny (tłumaczą to wzrostem ceny euro). Natomiast swoje ceny obniżyła skoda i to sporo. Wejdź na stronę skody i sprawdź. Polecam.

Bzdura, Toyota tez obnizyła ceny, zmniejszyła produkcje na nastepny rok az o 15tys szt!
Baqś

11 Lis 2008, 13:19

To nie ja piszę bzdury, to Ty jesteś niedoinformowany. Najpierw sprawdź na podanych stronach wiadomości, a później zabieraj głos. Ceny toyoty wzrosły od ubiegłego tygodnia o ok 1 tys. zł. (wiem, bo śledzę ceny od ok. 1 miesiąca, bo też przymierzam się do zakupu auta)

http://www.samar.pl/__/__la/pl/__ac/sec ... -ceny.html

http://www.skoda-auto.pl/pl/aktualnosci ... skody.html
dublle
Nowicjusz

11 Lis 2008, 14:26

dublle napisał(a):To nie ja piszę bzdury, to Ty jesteś niedoinformowany. Najpierw sprawdź na podanych stronach wiadomości, a później zabieraj głos. Ceny toyoty wzrosły od ubiegłego tygodnia o ok 1 tys. zł. (wiem, bo śledzę ceny od ok. 1 miesiąca, bo też przymierzam się do zakupu auta)

http://www.samar.pl/__/__la/pl/__ac/sec ... -ceny.html

http://www.skoda-auto.pl/pl/aktualnosci ... skody.html

To wcale nie jest podwyżka, to w dalszym ciągu jest obniżka, bo ceny 2-3 miechy temu były na poziomie 5tys więcej przy kazdym modelu, zostały zmniejszone o te kwoty, a teraz dla stabilizacji zostały podniesione o nie wielki % tego co wczesniej spadły, więc wcale ja bym nie powiedział, ze to podwyżka.
Baqś

11 Lis 2008, 15:47

Jak nazwiesz to, że 2 miesiące temu toyota oferowała mi yaris 1,3 za 44,5 tys, a wczoraj było już prawie 47 tys. Jeśli dla Ciebie nie jest to podwyżka, to ja nazwałbym to "promocyjną podwyżką cen".
A że 3-4 miesiące temu toyota miała ceny jak z kosmosu, to dla swojego dobra musiała obniżyć ceny i wyrównać je z konkurencją (choć ich ceny nie były powalające, no ale wiadomo to jest toyota).
Myślę, że możemy zakończyć temat toyoty i ceny ich aut, bo nie o to w tym temacie chodziło.
Pozdrawiam.
dublle
Nowicjusz

13 Lis 2008, 16:50

Mi się nowa Fiesta bardzo podoba (sam jeżdżę starszą wersją) - ma dużo fajniejsze, atrakcyjne wnętrze, no i sama linia niczego sobie. Fakt, że w najtańszej wersji mogłaby być lepiej wyposażona :/
dvorak
Nowicjusz