Hehe, to mi pomogłeś:) to może chociaż jakiegoś linka ciekawego podrzucisz. Ja słyszałem niedawno o autookazji, ale z czym to się je to jeszcze nie wiem.
no trochę, tutaj akurat to bankier opisuje tyle, że jakiś tam procent udzielonych kredytów ma GE Money, ale o ofercie w sumie nic. wchodziłem na stronę banku i tam jest trochę więcej, ale nasuwa się trochę pytań.
tak masz rację, najlepiej bezpośrednio skontaktować się z pracownikiem.
jak już coś wyniucham, to wskocze na
[link do Autotrader wygasł] podoba mi się ta stronka, no i teraz gratisik mają.
Toyota Celica Supra Toyota Celica Supra została wyprodukowana w 1983 roku. Wielu uznaje, że jest to jeden z najlepszych modeli sportowego auta, który wyszedł spod szyldu Toyoty. Samochód ten zdobył wiele nagród i wyróżnień ...
Mille Miglia 2017 - najpiękniejszy rajd na świecie Po 4 dniach i tysiącu mil kierowcy startujący w Mille Miglia dotarli do Brescii! Najpiękniejszy rajd na świecie dobiegł końca. Prawie pół tysiąca zabytkowych aut wyścigowych, co najmniej drugie tyle samochodów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.