Nowy volksvagen

02 Gru 2007, 23:17

No w samochodowym, gdyby jeszcze dawali wakacje w promocji to uznałbym to za rewelację, bo wkońcu same kredyty to i tak jest już są na niezłych warunkach.
bobe
Początkujący

04 Gru 2007, 18:57

bobe napisał(a):No w samochodowym, gdyby jeszcze dawali wakacje w promocji to uznałbym to za rewelację, bo wkońcu same kredyty to i tak jest już są na niezłych warunkach.
wiesz, kazda dodatkowa mozliwosc to na pewno plus, chociaz tak jak pisalem wakacje to zadna rewelacja i bardizej przydaja sie przy hipotecznym jesli juz
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

05 Gru 2007, 22:55

Trochę Bronek nie rozumiem Twojego toku myślenia, bierzesz kredyt na 20 k na samochód, na niezłych warunkach, spłata powiedzmy 3 lata, powiedzmy że masz do spłacisz 25 tysięcy i w tym dostałeś wczasy za może 3 k, to jest słaba oferta? Głowę daję że jak któryś bank wprowadzi taką ofertę z wakacjami, przy kredycie samochodowym to sprzeda się jak świeże bułeczki. To oczywiście tylko moja subiektywna ocena sytuacji:)
bobe
Początkujący

07 Gru 2007, 21:05

bobe napisał(a):Trochę Bronek nie rozumiem Twojego toku myślenia, bierzesz kredyt na 20 k na samochód, na niezłych warunkach, spłata powiedzmy 3 lata, powiedzmy że masz do spłacisz 25 tysięcy i w tym dostałeś wczasy za może 3 k, to jest słaba oferta? Głowę daję że jak któryś bank wprowadzi taką ofertę z wakacjami, przy kredycie samochodowym to sprzeda się jak świeże bułeczki. To oczywiście tylko moja subiektywna ocena sytuacji:)
heh, chyba sie nie zrozumielismy. ja myslalem ze piszesz o tzw. "wakacjach kredytowych" czyli zawieszeniu splaty raty kapitalowej raz do roku. wakacje gratis jako dodatek do kreddytu to zupelnie co innego i oczywiscie jestem jak najbardziej za :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

09 Gru 2007, 22:18

Ważne że wkońcu się dogadaliśmy:) no i teraz tylko czekać na taką ofertę z dodatkiem wakacyjnym:)
bobe
Początkujący

12 Gru 2007, 20:41

Ale z tego co się orientuje takie wakacje kredytowe chyba już są w ofertach...
Saimon
Początkujący

12 Gru 2007, 23:02

Dawaj tą ofertę, od razu trzeba to pod lupę wziąść i kupować kąpielówki na wymarzone wakacje.
bobe
Początkujący

15 Gru 2007, 21:56

yyyy...ale ja miałem na myśli wakacje kredytowe...tzn odpuszczenie w spłacie albo zawieszenie spłaty na 2 michy...
Saimon
Początkujący

16 Gru 2007, 21:44

ee, a ja znowu myślałem że taka promocja że do spłacanego kredytu dają wakacje, bo w to że "odpuszczą w spłacie" to tylko w..... wiadomo:) swoją drogą to ta możliwość zawieszenia spłacania też nie jest najgorsza, ale jak to się odbija na odsetkach, rosną?
bobe
Początkujący

17 Gru 2007, 17:53

Nawet jeśli był by taki produkt to co??? przeciez żaden problem dostać wakacje za kredyt...i tak koszty w kredycie by były pewnie :)
Saimon
Początkujący

17 Gru 2007, 22:58

No najprawdopodobniej tak by było, ale mając kredyt na karku mało kto pozwoli sobie na wakacje, a tak, nawet za drobną dopłatą mogłoby to przysporzyć klientów.
bobe
Początkujący

19 Gru 2007, 00:44

Obecnie wcale nie jest tak drogo...nawet w sumie można sobie taki wypoczynek też skredytować...
Saimon
Początkujący

19 Gru 2007, 23:58

No jak ktoś jest bardzo chętny na wyjazd to może pozwoli sobie nawet na wakacje z kredytu, ale czy spłacając np. kredyt samochodowy, wziąć drugi na wakacje? Ja bym się zastanawiał.
bobe
Początkujący

21 Gru 2007, 21:06

bobe napisał(a):No jak ktoś jest bardzo chętny na wyjazd to może pozwoli sobie nawet na wakacje z kredytu, ale czy spłacając np. kredyt samochodowy, wziąć drugi na wakacje? Ja bym się zastanawiał.
chyba ze biorac na samochod, czesc tego kredytu przeznaczymy na wakacje. yle ze nie kazdy bank pozwala dysponowac kredytem samochodowym na tyle swobodnie...
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

26 Gru 2007, 00:17

Ale wiesz zależy w sumie jaki to kredyt...z jakiego banku...czasem dostajesz kredyt na podstawie faktury zakupu czy umowy kupna sprzedaży...
Saimon
Początkujący