REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
wiesz, kazda dodatkowa mozliwosc to na pewno plus, chociaz tak jak pisalem wakacje to zadna rewelacja i bardizej przydaja sie przy hipotecznym jesli juzbobe napisał(a):No w samochodowym, gdyby jeszcze dawali wakacje w promocji to uznałbym to za rewelację, bo wkońcu same kredyty to i tak jest już są na niezłych warunkach.
heh, chyba sie nie zrozumielismy. ja myslalem ze piszesz o tzw. "wakacjach kredytowych" czyli zawieszeniu splaty raty kapitalowej raz do roku. wakacje gratis jako dodatek do kreddytu to zupelnie co innego i oczywiscie jestem jak najbardziej zabobe napisał(a):Trochę Bronek nie rozumiem Twojego toku myślenia, bierzesz kredyt na 20 k na samochód, na niezłych warunkach, spłata powiedzmy 3 lata, powiedzmy że masz do spłacisz 25 tysięcy i w tym dostałeś wczasy za może 3 k, to jest słaba oferta? Głowę daję że jak któryś bank wprowadzi taką ofertę z wakacjami, przy kredycie samochodowym to sprzeda się jak świeże bułeczki. To oczywiście tylko moja subiektywna ocena sytuacji:)
chyba ze biorac na samochod, czesc tego kredytu przeznaczymy na wakacje. yle ze nie kazdy bank pozwala dysponowac kredytem samochodowym na tyle swobodnie...bobe napisał(a):No jak ktoś jest bardzo chętny na wyjazd to może pozwoli sobie nawet na wakacje z kredytu, ale czy spłacając np. kredyt samochodowy, wziąć drugi na wakacje? Ja bym się zastanawiał.