NUMER VIN A DOWÓD REJESTRACYJNY

11 Lip 2013, 10:30

Witam,Policja zabrała mi DR za nieczytelny VIN - co teraz mam zrobić ??
Ostatnio edytowany przez silvo44, 12 Lip 2013, 16:14, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Jak jeszcze raz napiszesz cokolwiek z Capsem zarobisz warna !!!
9mm0
Obserwowany

Auto: OPEL
  • 11 Lip 2013, 20:30

9mm0 napisał(a):POLICJA ZABRAŁA MI DOWÓD REJESTRACYJNY ZA NIECZYTELNY NR VIN. CO MAM TERAZ ZROBIĆ?
    Oczywiście na ta okoliczność dostałeś pokwitowanie w którym jest wpisana przyczyna zatrzymania DR.. :?: :?: W tym przypadku musisz udac się z tym pokwitowaniem na SKP/możesz wziąść z sobą tez KP na wszelki wypadek jeżeli była wydana i ją masz/Na SKP diagnosta wykona badanie dodatkowe w którym potwierdzi ze nr.vin jest nieczytelny,skorodowany itp.Dostaniesz zaświadczenie z tego badania z wynikiem negatywnym/przyczyna jw./Z tym zaświadczeniem udajesz się do WK gdzie dostaniesz skierowanie na nabicie nowego nr.vin oraz nowa TZ.Po wykonaniu tych czynności ponowne badanie dod.z wynikiem pozytywnym.Powrót do WK gdzie nastapi wymiana DR.
    PS.Przy pierwszym badaniu diagnosta może-nie musi zarzadać od Ciebie opinii rzeczoznawcy.Najlepiej udać się na Okręgowa Stację Kontroli Pojazdów...

PS.Jaki to samochód... :?:
    Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
    Nie odpowiadam na PW.
    Migi60
    Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
    Prawo jazdy: 10 07 1979
    Auto: OPEL CORSA
    Silnik: 60KM
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Hatchback
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2014
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC Convertible
      Czas na prawdziwą nowość na rynku kabrioletów. To model LC Convertible, czyli pierwszy samochód Lexusa z miękkim dachem. Japońskie auto dopiero trafia do pierwszych właścicieli, ale zdążyło już skraść serca ...