Czy to jest obojętne do kogo pojadę wyważyć koła? Czy może lepiej do kogoś sprawdzonego? Obtarłem sobie jedno koło z przodu o krawężnik. Takie koło da się wyważyć?
Wyważanie kół nie jest jakimś specjalnym zadaniem, dla super człowieka. Także nie pieściłbym się z tym. Czy w Twoim przypadku da się coś zrobić, to Ci powie fachowiec. My wróżkami nie jesteśmy.
W tym problemie akurat nie trzeba szukać wykwalifikowanego mechanika. Możesz jechac do obojętnie jakiego, byle tylko miał wyważarkę i ciężarki. Jak podejrzysz jak on to robi, to stwierdzisz, że sam dałbyś radę jakbyś miał taką wyważarkę i cięzarki.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Koła muszą być całkowicie czyste? A mam poprosić o samo wyważenie? Czy mają też mi koła odkręcić i dokręcić? Koła były montowane ostatnio przez mechanika przy naprawie hamulców, nie wiem czy je dobrze przykręcił czy nie.
Po zimie warto sprawdzić stan techniczny swojego auta Po zimie warto sprawdzić stan techniczny swojego auta i przygotować je do cieplejszych warunków. Chociaż w tym roku zima była łagodna, to jednak nasz samochód przez kilka miesięcy był narażony na działanie mrozu oraz substancji ...
Wywiad z Adamem Małyszem - I rajdowym Mistrzem Polski 37. miejsce w Dakarze 2012 na Mitsubishi Pajero, Puchar Polski i Mistrzostwo Polski w Mitsubishi L200 - ten sezon wydaje się niezwykle udany? Udany to mało powiedziane - jestem szczęśliwy, że wszystko nam się tak dobrze układało, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.