wiatam. możęcie mi zaproponować gdzie najmniej zapłace za OC, nie mam żadnych zniżek i prawko mam od niecałego roku. Z tego co sprawdzałem najtaniej mi wyszło w PZU 1400zł, pojemośc silnika 1.9 TDI. może gdzieś taniej zapłace?
pozdrawiam
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Wodór receptą na zmiany klimatu Do 2050 roku rynek wodoru może osiągnąć poziom 2,5 biliona dolarów, co przełożyłoby się na redukcję rocznej emisji CO2 o 6 gigaton. To 20 procent redukcji koniecznej do tego, aby nie dopuścić do podniesienia się średniej ...
Ten temat jest już na forum. Nikt ci nie powie ile zapłacasz w jakiej firmie. Musisz sam to sprawdzić osobiście lub dzwoniąc i podając dane, o które będą cię pytali. A kwota zależna jest od wielu różnych czynników.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.