Ocena auta czy warto ?

15 Mar 2021, 22:57

Nic nie wygląda podejrzanie. Co do opisu nie wypowiem się, znudził mnie po przeczytaniu 3 zdań.
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

16 Mar 2021, 20:41

no właśnie w opisie same zalety
A jakie są wady? w końcu auto nie młode więc takowe na pewno posiada
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

16 Mar 2021, 23:24

Opis taki jaki chcę usłyszeć niemal każdy kupujący do tego nowe części.. Ja osobiście z góry odpuszczam sobie takie ogłoszenia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Mar 2021, 12:41

No wiem wiem nie lapie sie na te opisy bo wiem ze zachwalac mozna zawsze. Tylko ze wiekszosc aut teraz w ogloszeniach jest sprowadzonych i wszyskie maja super opisy. Ciezko cos trafic ciekawego u mnie a taki to wogole malo na rynku jest.

A ten ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Czy taki opel nie jest podejrzanie tani oglnie ceny bywaja wyzsze ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
matinek
Początkujący

Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Honda NSX
    Pierwsza generacja Hondy NSX była autem niezwykłym. Przełomowe nadwozie wykonane w całości z lekkiego aluminium, silnik V6 znajdujący się za plecami kierowcy i niezwykłe właściwości jezdne wywoływały zachwyt. NSX powróciło ...
    Lexus NX - najpopularniejszy SUV Lexusa w Polsce
    Zaprezentowany w 2014 roku model NX stanowi 40 proc. całkowitej sprzedaży japońskiej marki. Ma 4 640 mm długości i 1 645 mm wysokości. Pod maską może pracować jeden z dwóch napędów. Pierwszy to hybryda z 2,5-litrowym ...