Ocena ofert

02 Lis 2010, 17:42

Co o ty myslicie? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ta centa jest wiarygodna bo tutaj jest taki > [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] czy to nie za tanio jak na ten samochod? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] a moze tak cena jest prawdziwa? o co z tym chodzi:P? jest bardzo duza róznica cen... [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Jakie byście proponowali podobne jakościowo itp samochody w podobnym roczniku 2003/4 o podobnej wartości co ten model;) Moglibyście również ocenić tą corolle ;)? to dobry samochod?
pop1
Początkujący

Miejscowość: nikad

02 Lis 2010, 20:39

Osobiście nie przepadam za sedanami, ale ogólnie toyota corolla to bardzo przyjemny samochód. Sam miałem rocznik '05, ale w hatchbacku i z silnikiem benzynowym 1,6(110KM). Podczas 2 lat użytkowania, nie miałem naprawdę żadnych problemów. Czasami wyjeżdzałem w dłuższe trasy typu Gdańsk-Zawiercie-Gdańsk i wracałem bez jakichkolwiek niemiłych sytuacji :wink: Nie wiem co jest z tym ostatnim, że tak tanio go ktoś sprzedaje, ale wydaję mi się to podejrzane.
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

03 Lis 2010, 11:59

Toyota to ogólnie dobra marka,a ta pokazana w ogłoszeniu prezentuje sie całkiem ładnie,trzeba by ją obejrzeć na żywo. Podobne samochodu w tym przedziale klasowym i cenowym,to Seat Leon,Ford Focus,Honda Civic.
PanSamochodzik1
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

05 Lis 2010, 16:09

??
pop1
Początkujący

05 Lis 2010, 16:19

Mysle, że możesz sie rozejrzeć za fordem focusem, jak poradził Ci PanSamochodzik:

[link do oferty na Allegro wygasł]
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

05 Lis 2010, 16:29

Focusa sedana to cieeezko znaleźc;) A dlaczego ejst aż taka różnorodnosc cen corolli? ile powinna tak mniej wiecej corolla z 2003roku kosztować w niezłym stanie;) bo cieżko ustalić czy sie opłaca jakas oferta czy nie skoro jest aż taka rozbierzność :/ Głównie chodzi mi o diesel
pop1
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Toyota Yaris GRMN - hot hatch - specyfikacja techniczna
    Od czasu debiutu Toyoty Yaris GRMN podczas tegorocznego Salonu Samochodowego w Genewie trwały intensywne prace mające na celu przygotowanie tego modelu do seryjnej produkcji. W centrum badawczym, zlokalizowanym w pobliżu ...

05 Lis 2010, 16:42

Szukaj toyoty w przedziale cenowym 23-25 tys. zł. Po tyle one chodzą w tych rocznikach. Ta corolla za 17 tysiecy mi się nie podoba. Albo cos tam jest spieprzone, albo po prostu koleś chce szybko sprzedać samochód.
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

06 Lis 2010, 11:32

w wersji sol (tej z automatyczna klima itp) też w tej cenie;) bo generalnie tylko ta wersja mnie interesuje;) te na górze to wyslalme dla przykladu ze jest duzy rozrzut cenowy:P
pop1
Początkujący

06 Lis 2010, 14:26

Rozumiem, że w grę wchodzi tylko typ nadwozia sedan?
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

08 Lis 2010, 20:49

typ sedan diesel wersja sol jaka powinna być średnia cena tego auta w niezłym stanie;)
pop1
Początkujący