Witam,
Chciałbym nabyć auto w granicach 10 tys. Ostatnio rzuciło mi się w oczy takie coś:
[link do oferty na Olx wygasł]Obecnych jak i byłych posiadaczy prosiłbym o szczerą opinię, na co zwrócić uwagę przy oględzinach auta, z jakimi ewentualnymi naprawami ten model się boryka, mile widziane dane o spalaniu, wydatkach na takie auta (naprawy itp.). Wszystko co możecie powiedzieć o tym model i konkretnie o tym ogłoszeniu.
Dodam tylko, że ogłoszenie wisi dość długo (ponad miesiąc?), początkowo auto było wystawione za 12k, co też mnie nieco dziwi, bo ten egzemplarz wygląda na zadbany - przynajmniej na moje niedoświadczone oko.
Trochę o mnie, jestem po studiach, pracuje, jeżdżę dość regularnie, prawko od 7 lat. Auto używałbym na codzienne dojazdy do pracy. W normalny dzień pracy robiłbym nim max 15km już nawet razem z codziennymi zakupami. Czasem gdzieś dalej, weekendowe wypady, na wakacje też chciałbym nim gdzieś wyskoczyć. Ogólnie w ciągu roku mogę nabić coś granicach 7-8k km - nie dużo
![Uśmiechnięty :)]()
Interesują mnie też wszystkie koszty związane z tym modelem, orientacyjną cenę OC dla mnie też chciałbym znać.
Z góry dzięki za pomoc
![Uśmiechnięty :)]()