Jak w temacie, proszę o pomoc w ocenie poniższej oferty. Wiem, że na podstawie samych zdjęć i paru linijek tekstu ciężko o jakieś konkrety, ale kto ma dać radę jak nie Wy
Cena nie zachwyca ale plus że z polskiego salonu i serwisowany więc można się czegoś dowiedzieć. Zamów raport i będziesz mniej więcej coś wiedział. Czarnego ze zdjęć nie będziemy oceniać bo się w sumie nie da, mogę jedzenie powiedzieć że ładnie świeci
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Jeśli wszystko się zgadza to ja bym powiedział że cena jest wręcz atrakcyjna patrząc na przebieg tego auta. Dzwoń pytaj brakuje mi tylko ML no ale jeśli jest wszystko na miejscu ja bym się nie zastanawiał
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
[2018] Mercedes klasy A Mercedes pokazał kolejną generację klasy A. Silniki, które będą dostępne to m.in. 1,4 turbo 163KM (A200), 2,0 turbo 220KM (A250) oraz 1,5 diesel 116KM (A180d). Później paleta ma się rozszerzyć. Moim zdaniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.