Jak w temacie, proszę o pomoc w ocenie poniższej oferty. Wiem, że na podstawie samych zdjęć i paru linijek tekstu ciężko o jakieś konkrety, ale kto ma dać radę jak nie Wy
Cena nie zachwyca ale plus że z polskiego salonu i serwisowany więc można się czegoś dowiedzieć. Zamów raport i będziesz mniej więcej coś wiedział. Czarnego ze zdjęć nie będziemy oceniać bo się w sumie nie da, mogę jedzenie powiedzieć że ładnie świeci
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Jeśli wszystko się zgadza to ja bym powiedział że cena jest wręcz atrakcyjna patrząc na przebieg tego auta. Dzwoń pytaj brakuje mi tylko ML no ale jeśli jest wszystko na miejscu ja bym się nie zastanawiał
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Budowlany ekstremista - wywrotka Jeszcze jesienią ubiegłego roku mieliśmy okazję przetestować samochód Mercedes-Benz Arocs AK 8×6 w wersji Grounder – na tym właśnie podwoziu KH-kipper zabudował półokrągłą wywrotkę tylnozsypową W1U ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.