REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
krikus napisał(a):Matiz ma ten plus że ma 5 drzwi i jest młody rocznikowo w porównaniu z autami z wcześniej podanych linków.
Pisałem wcześniej rodzina w sumie 3 osoby1gregor napisał(a):To moje pierwsze auto jak na razie potrzebuje je aby nauczyć się jezdzić nie musi to być jakaś rakieta, ewentualny dojazd do pracy i jakieś zakupu kilka razy w tygodniu 20-30km z rodziną w sumie 3 osoby.
Ewentualnie [link do oferty na Olx wygasł]
Koniu napisał(a):Jak życie Ci miłe i martwisz się o rodzinkę to weź zobacz na Lanosa
Koniu napisał(a):A po górach na pewno Ci taki Matiz mało nie spali.
Koniu napisał(a):Jeśli patrzysz na gwiazdki to gratuluję.
Koniu napisał(a):To jest ustawiane
Koniu napisał(a): Lanos jest 100 razy bezpieczniejszy niż Lanos który się wywli wchodząc przy 50 km/h w zakręt.
Koniu napisał(a):Matiz spali 7-8lLanos 12l LPG/ 2= 6l PB. Który oszczędniejszy?
1gregor napisał(a):myślę ewentualnie nad tico.
Moonset napisał(a):Patrzę bo faktów nie mogę negować jeśli chcę o czymś rozmawiać na serio.
Moonset napisał(a):Ale to oznaczało by, że tylko twoje testy są niezależne i jedynie słuszne. Tylko zasadnicze pytanie brzmi, gdzie takie przeprowadzasz, na podwórku ? I żeby nie było, wcale nie pytam złośliwie.
Pomieszało mi się.. Lanos wychodzi 100 ray lepiej niż Matiz więc nie wiem po kiego sie czepiasz i pajacujesz jak dobrze wiesz o co chodzi.Moonset napisał(a):To zabrzmiało dość enigmatycznie.
Moonset napisał(a):Nie jestem mistrzem matematyki, ale z kalkulatorem w ręku wychodzi mi, że mniej spali Matiz, który łyknie do 9 litrów gazu niż Lanos palący 12-14 litrów gazu.
Barol napisał(a):Matiz jest mało stabilny na zakrętach,
Barol napisał(a):bałbym sie tym wchodzić w zakręt więcej niż 60-70km/h
Koniu napisał(a):Jakich faktów? Gwiazdki to nie fakty tylko ustawianie pod tych co więcej hajsu dali.
Koniu napisał(a):Pomieszało mi się.. Lanos wychodzi 100 ray lepiej niż Matiz więc nie wiem po kiego sie czepiasz
Koniu napisał(a):Rozpatrywałem Matiza bez gazu po raz jest takich większość a dwa jeśli mają gaz to zazwyczaj będą styrane zyciem.
Koniu napisał(a):A Tico to już w ogóle nie skomentuje...
Tu nawet nie chodzi o hajs i łapówki. Jeśli producentowi zależy na gwiazdkach to dostarczają enceapowcom model a właściwie konkretny egzemplarz auta niemal pancernego tak, aby osiągnął jak najlepszy wynik. A że te zwykłe produkcyjne są inne? No cóżKoniu napisał(a):Jakich faktów? Gwiazdki to nie fakty tylko ustawianie pod tych co więcej hajsu dali.
mike1735 napisał(a):Tu nawet nie chodzi o hajs i łapówki. Jeśli producentowi zależy na gwiazdkach to dostarczają enceapowcom model a właściwie konkretny egzemplarz auta niemal pancernego tak, aby osiągnął jak najlepszy wynik. A że te zwykłe produkcyjne są inne? No cóż
Barol napisał(a): Seji jest bardziej stabilniejszy od Matiza,rewelacji nie ma ale wypada lepiej.