REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dzida napisał(a):teraz te gwiazdki są bezsensowne, bo auta dostają punkty za jakieś głupie elektroniczne systemy bezpieczeństwa... po co wogóle je montować - jak ktoś jest piz** za kółkiem to mu nawet najlepsze systemy nie pomogą. Powinni inwestować w szkolenie kierowców a nie lampki na sesce rozdzielczej...
Moonset napisał(a):Mógł byś podrzucić jakieś wiarygodne linki na temat przekrętów w EuroNcap
Moonset napisał(a):Nie czepiam się i na prawdę nie wiem dlaczego źle zinterpretowałeś moje intencje
Moonset napisał(a):Matizów jak i Lanosów z instalacją LPG jest bardzo dużo, ale dlaczego akurat Matizy miały by być bardziej styrane
Moonset napisał(a):Ja już to zrobiłem, żeby ostrzec autora tematu, przed wpakowaniem się na minę, ale gdybyś i ty to potwierdził, to były by to już dwa głosy
Moonset napisał(a):Masz racje, pomimo wszystko, gokart to nie jest
Koniu napisał(a):Naprawdę nie słyszałeś o tym w TV?
Koniu napisał(a):W takim razie zwracam honor ale odebrałem to jako ignorancje z Twojej strony z powodu mojego błędu.
Podobnie jest z fotoradarami i karami za jazdę po pijakudzida napisał(a): Powinni inwestować w szkolenie kierowców