Jeśli jest tak jak pisze w ogłoszeniu, to czemu nie? Warto wziąść. Auto jest chyba od handlarza, bo ogł. z Jeleniej Góry a blachy Chorzowskie i drugie auto też ma na sprzedaż. W Matizie patrz przede wszystkim na stan progów i spody drzwi. Słabym punktem w Matizach tez były koncówki drążków kierowniczych, skrzynie biegów a dokładnie to utrudnione włączanie II biegu i wadliwie mocowane przednie szyby które pękały od dołu.
Dzwoniłem do gościa jeszcze zejdzie z ceny jutro jadę na oględziny mówił ,że kupił dla żony ale rodzina mu się powiększa i potrzebuje coś większego (jakieś kombi) jak patrzałem na ceny to za ten rocznik to średnia cena, ostatnio chciałem kupić matrixa i co oferta to już po kilku godzinach nieaktualne. Prosze jeszcze o jakieś rady to moje pierwsze autko i się nie znam.Dzięki
1gregor napisał(a):mówił ,że kupił dla żony ale rodzina mu się powiększa i
To stary bajer handlarzy. Rodziny z dnia na dzień się nie planuje. Z czystej logiki wiadomo dużo wcześniej że rodzina będzie większa (narodziny dziecka). Hyundai Matrix ? znam to auto tylko z widzenia, wiec nie doradzę nic na jego temat.
BMW Concept Active Tourer 2012 Koncepcyjne BMW Concept Active Tourer o harmonijnych proporcjach wyróżnia się sportową elegancją, potwierdzając jednocześnie, że kompaktowe rozmiary, funkcjonalność oraz wszechstronność mogą iść w parze z dynamiczną ...
Nie wiem ale chyba błotnik wydaje się jaśniejszy bo centralnie na niego słońce święci, a z progami to zobacze i pogadam jutroz włąscicielem, czyli ogólnie auto warte uwagi.Może macie jakieś oferty lepsze z okolic Jeleniej Góry, nie mam zamiaru jechać 50 czy 100km po auto za 3-4tyś
zobacz na te: [link do oferty na Olx wygasł] - zostanie kasa na mały remoncik w dodatku jeśli faktycznie jest 16lat w jednych rękach to duży plus. [link do oferty na Olx wygasł] - przebieg kręcony. [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] - opłaty na rok.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Jutro rano jade z kumplem oglądać auto, proszę o opinie na temat matiza w linku, pisać za i przeciw 2 miechy temu prawko zdane a auta brak jeszcze zapomnę jak się jezdzi
Możliwe że ten powyższy ,miał wymieniane progi ale to tylko na plus,w już wiekowych matizach sprawdź czy nie koroduje też podłoga i same drzwi na łączeniach,wiem co pisze bo przez 13 lat mieliśmy Matiza od nowości. generalnie autko niemal bezawaryjne,na minus spalanie bo około 6l co przy tym silniku jest wręcz grzechem:) Szczerze to wolałbym bardziej dynamiczne z podobnym spalaniem Seicento 1.1
To moje pierwsze auto jak na razie potrzebuje je aby nauczyć się jezdzić nie musi to być jakaś rakieta, ewentualny dojazd do pracy i jakieś zakupu kilka razy w tygodniu 20-30km z rodziną w sumie 3 osoby. Ewentualnie [link do oferty na Olx wygasł]
A co żeś sie uparł na tego Matiza? Co z moimi oraz Barola linami? Tam są o niebo lepsze propozycje, choćby Starlet któr jedzie, trzyma się drogi i mało pali. Przy tym wygląda jakoś
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.