Samochodem już się trochę przejechałem..brak rdzy, gaz, w miarę świeży rozrząd i belka po regeneracji to duży plus według mnie, mam zamiar jutro zadzwonić i obejrzeć samochód od spodu.OC do września a, że nie mam wielu zniżek tez mi się to podoba.
Sprzędający chce 6500 - samochód ma dwa mankamenty na ten moment : centralny działa ale z kluczyka ( nie "bezprzewodowo" ) oraz ciągle pokazuje, że butla z gazem jest pełna chociaż jest pusta, sprzedający twierdzi, że to przez zimę i wcześniej tego nie było.
bercikk31 napisał(a):oraz ciągle pokazuje, że butla z gazem jest pełna chociaż jest pusta, sprzedający twierdzi, że to przez zimę i wcześniej tego nie było.
Najbardziej prawdopodobne, że wypięła się wtyczka przy butli - jeśli butla jest w kole to trzeba odkręcić pokrywę na środku i powinieneś już zobaczyć.
Ogólnie wygląda dobrze. W tym budżecie na plus niestary gaz, oc i drugi komplet opon. Jeśli odpowiada Ci dynamika auta z tym silnikiem to bierz.
Dzięki panowie, tak myślałem że cena jak na 206 dość wygórowana ale jest sporo plusów.Rozmawialem z nim i mówił, że przed gazem zrobiona pełna konserwacja podwozia więc jutro na oględzinach to sprawdzimy i chyba się skuszę na pierwszego Francuza
8000zł to spora przesada ale 6500zł można dać jeśli stan faktycznie jest dobry (dość świeży gaz,ogarnięta tylna belka,długie opłaty i przegląd o ile został zrobiony?).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Bezpieczna podróż na wakacje – jak się do niej przygotować? W okresie wakacyjnym wzrasta liczba wyjazdów, a wraz z nią częstotliwość wypadków drogowych. Tylko w lipcu i sierpniu 2019 r. doszło do blisko 19% wszystkich wypadków tego roku. Jadąc na wakacje, kierowcy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.