Samochodem już się trochę przejechałem..brak rdzy, gaz, w miarę świeży rozrząd i belka po regeneracji to duży plus według mnie, mam zamiar jutro zadzwonić i obejrzeć samochód od spodu.OC do września a, że nie mam wielu zniżek tez mi się to podoba.
Sprzędający chce 6500 - samochód ma dwa mankamenty na ten moment : centralny działa ale z kluczyka ( nie "bezprzewodowo" ) oraz ciągle pokazuje, że butla z gazem jest pełna chociaż jest pusta, sprzedający twierdzi, że to przez zimę i wcześniej tego nie było.
bercikk31 napisał(a):oraz ciągle pokazuje, że butla z gazem jest pełna chociaż jest pusta, sprzedający twierdzi, że to przez zimę i wcześniej tego nie było.
Najbardziej prawdopodobne, że wypięła się wtyczka przy butli - jeśli butla jest w kole to trzeba odkręcić pokrywę na środku i powinieneś już zobaczyć.
Ogólnie wygląda dobrze. W tym budżecie na plus niestary gaz, oc i drugi komplet opon. Jeśli odpowiada Ci dynamika auta z tym silnikiem to bierz.
Dzięki panowie, tak myślałem że cena jak na 206 dość wygórowana ale jest sporo plusów.Rozmawialem z nim i mówił, że przed gazem zrobiona pełna konserwacja podwozia więc jutro na oględzinach to sprawdzimy i chyba się skuszę na pierwszego Francuza
8000zł to spora przesada ale 6500zł można dać jeśli stan faktycznie jest dobry (dość świeży gaz,ogarnięta tylna belka,długie opłaty i przegląd o ile został zrobiony?).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Pięćsetny, a zarazem ostatni Lexus LFA opuszcza fabrykę 14 grudnia biały LFA w wersji z pakietem Nürburgring, ostatni z planowanych 500 supersamochodów, opuścił specjalnie wydzielony przez TMC zakład produkcyjny w fabryce Motomachi w japońskiej prefekturze Aichi. W ...
Bezpieczne wakacje z kamperem Z powodu pandemii wiele osób obawia się spędzać urlop w dużych ośrodkach wypoczynkowych. W tej sytuacji jednym z możliwych rozwiązań okazuje się kamper, inaczej samochód kempingowy, posiadający część mieszkalną, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.