Cześć, Proszę oceńcie stan blacharski tego auta. Poważne ogniska rdzy w progach i na belce środkowej (załączam zdjęcia – stan po prawej stronie i od spodu. Zależy mi na realnej opinii: Czy da się to jeszcze naprawić i uratować ten samochód? Z góry dziękuję każdemu, kto podpowie mi coś z punktu widzenia blacharza, diagnosty albo osoby, która zna temat od podszewki.
Niestety norma. Progi do zrobienia a ta belka z tego co pamiętam to podpórka baku do wymiany. Trzeba sprawdzić belkę zawieszenia, rurę wlewu paliwa i mcpersony. Ogólnie sporo kosztów i nie każdy tym chce się zająć.
Wszystko zależy w jakim stanie jest reszta auta, za jaką kwotę kupujesz i czy chcesz ładować pieniądze. Ja swoją kupiłem w tak dobrej cenie, że chociażbym miał włożyć drugie tyle co włożyłem żeby zrobić spód to się opłaca i tak.
Przyjrzyj się od wewnętrznej strony progom i podłodze z tyłu przed tylnym kołem. Dobrze jest ogólnie przejrzeć całe podwozie na podnośniku żeby po zakupie nie pojawiły się dodatkowe niespodzianki
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Świeć przykładem i odblaskiem poruszając się po drogach Jedną z najważniejszych zasad bezpieczeństwa jest zasada widoczności. Uczestnicy ruchu drogowego powinni zadbać o to, by być widocznym dla innych i sami być jak najlepiej przygotowani do tego, by obserwować drogę i jej otoczenie. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.