Witam. Przywiozłem dwie tylnie szyby samochodowe z Niemiec i nie posiadają one żadnych oznaczeń wskazujących na markę i model samochodu. Czy ktoś wie, od jakiego samochodu i modelu auta są te dwie szyby? Załączam zdjęcia. Z góry dzięki
witam pracuje w szybach samochodowych wyslij mi na emaila te zdjecia [email widoczny po zalogowaniu] to ci pomoge a to strona mojej firmy mozesz dzwonic jak masz problem http://www.marco-polo-plus.pl/index.php
9 najoszczędniejszych samochodów hybrydowych według What Car Zużycie paliwa należy do najistotniejszych czynników, decydujących o wyborze samochodu. Chcemy jeździć dynamicznymi autami, ale nie mamy ochoty słono za to płacić przy dystrybutorze. Jedną z najlepszych metod oszczędzania ...
Drużyna Zetros - ciężko pracuje na terenie kopalni KWB Turów Bohaterów jest pięciu. Dwa Zetrosy 4x4 zabudowane cysternami firmy Celtech, dowożące olej napędowy pracującym w terenie maszynom i urządzeniom kopalnianym. Kolejny Zetro w konfiguracji 6x6 to pomoc techniczna z zamontowaną ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.