No i stało się, ledwo śnieg spadł i stłuczka, w rezultacie mam pęknięty tylny zderzak. Chciałbym go posklejać u jakiegoś sprawdzonego "plastikarza". Mam w związku z tym pytanko, czy ktoś kiedyś robił podobną rzecz? Jak to się przedstawia cenowo i jak wyglądają efekty? Słyszałem, że są magicy w tym fachu, co kleją tak, że nie ma praktycznie śladu.
Byłbym bardzo wdzięczny za namiary na jakiegoś solidnego plastikarza z LUBLINA (i okolic).
Ford ma trochę upierdliwe plastiki i nieraz potrafi pękać w miejscu spawania, także radzę podjechać do naprawdę fachowca a nie byle pierwszego lepszego "z łapanki" co kupił na alledrogo spawarkę do plastiku i teraz ma się w tym fachu za mistrza.
Kosz w zależności od fachowca myślę ze nie powinien przekroczyć 60pln chyba że dojdzie zdjęcie zderzaka i malowanie.
Skleić tak aby nie było śladu to bez malowania oczywiście się nie da, więc poszukaj warsztatu gdzie skleją i też pomalują zderzak.
jak wyzej, nie baw sie bo jak ci spartoli plastikarz ... pomalujesz i popęka ... to bedziesz wkurzony
kup na szrocie albo allegro taki sam w podobnym kolorze ... poczekasz wyczekasz i trafisz
Wyprawa do MOab - relacja zdjęciowa Dawno mnie tu nie bylo...czas nadrobic zaleglosci. Ostatnio mialem zaszczyt wspolorganizowac impreze Autotraper Moab Challenge. Bylem przewodnikiem po szlakach Moab dla grupy z firmy Autotraper z Lodzi. Zabawa byla swietna..na ...
Pogoń za najlepszymi czasami w symulatorze - Formuła E Dwaj kierowcy Audi: Daniel Abt i Lucas di Grassi, już 13 stycznia wystartują w trzeciej rundzie bieżącego sezonu Formuły E, która odbędzie się w Marakeszu, w Maroku. Jednak zanim zawodnicy staną na linii startu kolejnego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.