radio do elektronika i zczytanie kodu z pamieci eeprom radia darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
to radio ddziala tylk ow samochodzie w ktorym bylo od nowsci bez kodu jak ma dzialac w innym to radio do elektronika i grzebanie w pamieci darmowa pomoc z kodem do radia kontakt do mnie: mail: [zablokowany-email] moj numer gg 4627003 tel 605 789 384 pozdrawiam
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Przełomowe innowacje Toyoty, o których nie wiedzieliście Pierwszy elektryczny SUV na świecie, pierwsze auto wyścigowe z turbo czy też pierwsze sprzęgło bez toksycznego azbestu to tylko kilka z licznych innowacji Toyoty, które zmieniły i nadal pozytywnie zmieniają świat motoryzacji. ...
Witam Bardzo prosze o kod do radia w Renault Scenic 2000r. moje radio to: model no: 22DC279/62P T0A984 RN279FY0034392 prod no: FD0100040034392 7700434425TA984 7700 434 425
Kod działa. Bardzo ale to bardzo dziękuję za pomoc. Na prawdę nie spodziewałem się, że to aż tak szybko pójdzie z tym Pozdrawiam i wszystkiego co najlepsze
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.