Odnoście Avataru

22 Paź 2010, 20:10

Witam jestem nowy na forum www.forumsamochodowe.pl chcialem sie zapytać od ilu postów można użyć avataru bo ja jakoś nie moge włożyć go do profilu?
To nasza wspólna Pasja...Motoryzacja :)
Gelo15
Nowicjusz

Miejscowość: Radom

22 Paź 2010, 20:13

Możesz chyba w każdej chwili wrzucić.Masz coś takiego w profilu jak panel kontrolny avatarów i tam wrzucasz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Paź 2010, 10:52

dzięki właśnie znalazłem :)
To nasza wspólna Pasja...Motoryzacja :)
Gelo15
Nowicjusz

Miejscowość: Radom

02 Lis 2010, 14:02

barol91 napisał(a):Możesz chyba w każdej chwili wrzucić.Masz coś takiego w profilu jak panel kontrolny avatarów i tam wrzucasz.

Chyba jednak jest jakiś czas (ilość postów) uprawniający do wrzucenia avataru, bo w swoim profilu nie znajduję takiej opcji.
Jest jedynie możliwość dodania obrazka pod wiadomościami i mimo dodania go, nie mam avataru.
Ew. gdzie jest "panel kontrolny avatarów"?
MiCaR - Jeździsz jak własnym.
micar
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

17 Lis 2010, 11:51

A czy obrazek, jaki ustawiasz jako awatar spełnia kryteria? - Wielkość 80x80 pikseli i rozmiar 10kb.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

18 Lis 2010, 17:38

micar napisał(a):gdzie jest "panel kontrolny avatarów"?

... kliknij ,,profil'' na czerwonym pasku pod banerem forum ...
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ekojazda dobra dla środowiska są też plusy dla kierowcy
    Szacuje się, że źródłem 60% zanieczyszczeń powietrza w centrach dużych miast jest transport. Do zmniejszenia tego problemu może przyczynić się ekojazda, przynosząca wymierne korzyści nie tylko w postaci redukcji emisji ...
    Autentyczny i komfortowy SUV na drogę i w teren
    Duster zyskał wyposażenie, które ułatwia mu poruszanie się zarówno w mieście, jak i z dala od przetartych szlaków. Zachowuje doskonałą zdolność do pokonywania przeszkód terenowych, która ...

19 Gru 2010, 17:04

Mój też nie działa, pomimo że go widać na karcie w Panelu Kontrolnym :sad: , więc jest to zależne od ilości postów jednak?, mój spełnia kryteria pod względem wielkości oraz "wagi" :shock:
"Woman Driving" Bo Wy macie wrodzoną zdolność prowadzenia samochodu, a my wielokrotny orgazm... ;)
Snow Queen
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: ja mam czas? ;)