Stop reklamom

18 Gru 2010, 15:32

jestem za ograniczeniem nachalności reklam i wypocin menagerów koncernowych którym nie idzie sprzedaż i obiecują złote góry za nasza krwawice i ...pieniądze franc...bankierów :mrgreen:
przecież dosia też wypierze/dowiezie więc PO CO PRZEPŁACAć :!:

jeśli bedę dalej zmuszany do psucia sobie wzroku zanim otworzy sie interesująca mnie strona
opuszczę to forum i nie bede sympatyczny :cry:

pozdrawiam jeszcze -sympatyk
sympatyk
Zaawansowany

Miejscowość: na skraju grodu
Prawo jazdy: 15 09 1976
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Freelander e picc. scuderia
Silnik: Otto 95÷121
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna

18 Gru 2010, 18:22

No wiesz... - reklamy trzymają finansowo nasze forum. Podejrzewam, że tylko dzięki nim ono jest. Natomiast co do nahalności, to przypuszczam, że może chodzić co o te wlatujące reklamy podczas otwierania stron? Jeżeli tak, to Artek napewno się tym zajmie, bo to było swego czasu faktycznie uciażliwe. Ale mnie np. coś takiego nie wyskakuje. Jeżeli inni forumowicze mają ten sam problem, to proszę pisać. Artek coś napewno temau zaradzi.
Niestety takie reklamy są prawie wszędzie - nawet na Onecie, czy Interii :neutral:
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

18 Gru 2010, 20:00

Bracie Albercie jeśli wolno ?
wiem że reklamy czasem coś wymuszają , ale bez przesady ...
chcą sie reklamować niech dadza fury do testowania, a nie mydlenie oczu jak małemu Kaziowi..
albo dają błyskotki dla naszych kobiet ,... co innego żywa reklama ,

Były konkursy Volvo European Safe Driver, w którym nie chwaląc sie :cool: w1996 byłem w Poznaniu jednym z finalistów polskiego skladu
jako finaliści ćwiczyliśmy na jazdy "850" z ABS i bez pod okiem mistrza Tino Makinena
Michelin chce to daje opony na próby, ludzie jeżdza, próbują - to sie potem towar sprzedaję...:lol:
sympatyk
Zaawansowany

Miejscowość: na skraju grodu
Prawo jazdy: 15 09 1976
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Freelander e picc. scuderia
Silnik: Otto 95÷121
Skrzynia biegów: Manualna

18 Gru 2010, 20:32

Jedyne co mnie drażni ostatnio to często wyskakująca jakaś tam ankieta jakiejś Pani dr. ale co do reklam to nie mam żadnych.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2001

18 Gru 2010, 22:24

Mnie również czasami wyskakuje właśnie ta ankieta. Ale nie za każdym razem i nie jest to męczące.
Co do innych reklam, to są one niestety wszędzie i tego nie zmienimy. Z reklam utrzymuje się nasze forum i niestety muszą być.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 2000

18 Gru 2010, 23:28

Jakiej przeglądarki używacie? Problem wyskakujących reklam rozwiązuje Firefox z dodatkiem AdBlock (zaktualizowany do polskiej najnowszej wersji). Mnie reklamy nie wyskakują żadne.

Problem jest jednak w skali makro. Jeżeli każdy z użytkowników byłby takim cwaniakiem i blokował sobie reklamy, to reklamodawcy opuściliby to miejsce i skończyłaby się kasa.

Wniosek? Jeżeli chcecie aby forum działało prężnie - oglądajcie reklamy i klikajcie na nie :twisted:
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus Landau - kompaktowy hatchback z silnikiem V8
    W połowie lat 90. Lexus zaprezentował koncepcyjny model Landau, którego konstrukcja została osadzona na płycie podłogowej pierwszej generacji modelu GS 300. Cechą charakterystyczną prototypu było nie tylko pięciodrzwiowe ...