Powiedzcie mi proszę, jak nazywa się ten element zaznaczony na czerwono na zdjęciu?
I od razu przy okazji zapytam - jakie konsekwencje tego, że ta 'przykrywka' jest odczepiona przez co ten jakby pojemnik do którego dochodzi gruba rura z lewej jest otwarty? Niestety ułamała mi się ta przykrywka i kombinuje skąd wziąć nową, ale nie wiem jak ten element nazwać w przeglądarce.
To co zaznaczyłeś na zdjęciu to wlot powietrza (łapacz, chwyt powietrza). Do niego wpada powietrze z przodu samochodu i następnie rurą idzie do takiej puszki która nazywa się rezonatorem powietrza, a dalej do filtra powietrza
Kup na allegro jakąś używana pasującą do twojego układu nie musi być nowa ważne żeby nie była połamana.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
[A] Spark I 1,0 / Ka I 1,3 / Atos 1,1 / Agila A 1,0 / Twingo I 1,2 Podstawowe kryteria zestawienia: - segment A - silnik benzynowy o mocy około 60KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Chevrolet Spark I 1,0 - 66KM - Ford Ka I ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.