Chciałbym się Was poradzić. Mianowicie sprawa wygląda tak, że posiadam samochód Renault megane scenic 1998 2.0 w benzynie. Aby odpalić samochód trzeba kliknąć dwa razy guzik na kluczyku który sluzy do zdalnego zamykania/otwierania zamków w drzwiach. Problem jest taki, że chyba coś się stało z tym "modułem" w samochodzie i ten guzik nie w kluczyku nie działa więc drzwi się nie otwierają ani samochód nie chce się odpalić (to jest jakoś sprzężone ze sobą. Baterie w kluczyku były wymieniane i nic to nie dało. Czy ktoś z Was wie jak to całkowicie wyłączyć? Nie mogę w ogóle odpalić auta. Mam kabel diagnostyczny więc jeśli jest możliwość to chciałbym to jakoś zrobić samodzielnie bo narazie kasy nie ma na mechaników. Proszę o pomoc. Z góry dzięki!
Szczerze mówiąc nie bardzo znam temat ale to jest fabryczne zabezpieczenie podejrzewam że połączone z imobiliserem także wyższa szkoła jazdy Chyba Marne szanse żeby to samemu usunąć proponuje do elektryka
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Wakacyjny wyjazd - kilka porad przed podróżą Wakacyjne wyjazdy za pasem. Wzmożony ruch drogowy w okresie od czerwca do sierpnia i zmienna pogoda to warunki, w których dochodzi do dużej liczby wypadków. Wpływ na to ma m.in. stan techniczny pojazdów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.