Dziś znalazłem taki o to odprysk - wielkości od pół centrymetra, w lewym dolnym rogu - nie przeszkadza w widoczności. Moje pytanie brzmi co najlepiej z takim odpryskiem zrobić ? Jakiej preparaty o można kupić i samemu "naprawić" to się nadają ? Jak pisałem nie przeszkadza mi ten odprysk jeśli chodzi o widoczność. Chce żeby się on nie powiększył, no i nie mieć problemów przy przeglądzie czy kontroli .
Pytanie jak długo go masz na szybie bo z naprawą może być problem jak jest już zanieczyszczony.
Ogólnie możesz spróbować preparatem np. [link do oferty na Allegro wygasł] K2 GLASS DOCTOR (sam kiedyś używałem i naprawa wyszła na tyle dobrze że śladu po odprysku nie było widać już z ponad metra) kupujesz zestaw naprawczy do szyb samochodowych w którym masz dokładną instrukcję co i jak zrobić krok po kroku.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Turbodoładowany, benzynowy silnik 1.6 DIG-T 163 KM Nissan rozszerza ofertę cenionego modelu Qashqai o wersję z zaawansowanym silnikiem benzynowym DIG-T 163. Nowy, czterocylindrowy, turbodoładowany silnik 1.6 jest zgodny z rygorystyczną normą emisji spalin EURO 6 i zapewnia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.