Ogłoszenie z OTOMOTO Jacek Kliczka

27 Lip 2010, 15:31

Witam wszystkich Użytkowników forum i zwracam się do was z pytaniem : Czy kiedykolwiek mieliście do czynienia z p. Jackiem Kliczką z Lubina. Poczytałem sporo na forum o wszelkich przekrętach i niestety moja sytuacja jest podobna:/, tzn. wpłacona zaliczka,a telefon wyłączony:/. Zaliczka została wpłacona na poczet kupna samochodu Audi A3 2007 diesel, oczywiscie po okazyjnej cenie:/ (nr ogł. OTOMOTO: C14141709), samochód podobno jest we Francji skad ma przybyc na lawecie... Otrzymałem listownie oryginał umowy, sprawdziłem tez autentycznosc firmy i takowa faktycznie istnieje ,a zwie sie CEK POL. Byc moze troche panikuje,jednak sytuacja zaczyna robic sie dla mnie nieciekawa:/ Za wszelkie wskazówki i informacje będę bardzo wdzięczny . Pozdrawiam!!!
kopciu
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

05 Sie 2010, 14:08

No i jak? Czy Twój Audi dotarł? Miałem też kontakt z tą firmą, ale jeszcze się nie zdecydowałem na zaliczkę.
sosa
sosa
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec

07 Sie 2010, 11:52

Nie rób tego!!! Zaliczka się rozpłynęła... A telefon wyłączony:/ Sprawa już wylądowała w dochodzeniówce!!! W razie pytań pisz na maila mojego: [email widoczny po zalogowaniu] !!! Czy numer telefonu to 721 430 990? Jeśli inny to podaj mi go mailem !!! Koleś jest oszustem, firma jest zarejestrowana niby,ale pod tym adresem nic tam nie ma,bo porpsilem znajomego z tamtych rejonow zeby to sprawdzil... Odradzam korzystania z jakiejkolwiek oferty tego gościa!!!

[ Dodano: 7 Sierpień 2010, 13:22 ]
I jeżeli możesz numer aukcji na otomoto!!! Wielkie dzięki !!!

[ Dodano: 12 Sierpień 2010, 12:14 ]
Koles zostal zatrzymany, P. Kliczka byl tzw. 'slupem', na ktorego zalozone zostaly dwa konta, ktore obecnie sa zablokowane,oszukanych jest podobno wiecej, tak wiec jezeli ktos taki jeszcze jest niech zglasza sprawe od razu na policje!!!
kopciu
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    BMW Concept X1 2008
    W przypadku BMW Concept X1 projektanci zawarli klasyczne cechy i język stylistyczny modeli BMW X w pojeździe nowej klasy. Wyrafinowanie, zwinność, wszechstronność i jakość premium – wszystko to zostało odzwierciedlone ...