Witam.
Szukałem na forum odpowiedzi ale nie mogę się doszukać, a chodzi mi dokładnie o to, że jak wyrabiałem prawo jazdy jeszcze w roku 1997 wbili mi w ograniczeniach "zakaz wykonywania zawodu kierowcy" z przyczyny słabszego wzroku, ale kiedy zmieniałem prawko na nowe nie widzę żadnych ograniczeń. Stąd moje pytanie czy to ograniczenie dalej istnieje w jakiejś bazie i ciągle policja albo ktoś inny może to sprawdzić?
wykonując zawód kierowcy musisz, mieć świadectwo kwalifikacji, do którego musisz przejść kilku lekarzy w tym okulistę i zdać psychotesty ten zapis po prostu stracił sens istnienia na Prawie Jazdy
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
SKODA Octavia III generacji to synergia mocy i oszczędności Trzecia generacja SKODY Octavii to festiwal mocy. Przyszły użytkownik ma wybór spośród ośmiu nowoczesnych silników benzynowych TSI i wysokoprężnych TDI Common Rail. Pomimo dużej skali mocy, aż do 180 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.