Ok. 50 tyś zł. segment D głównie dla singla pod LPG

04 Maj 2020, 19:05

Krzychkrzy napisał(a):1) infinity g37 pod lpg ? Bardzo mało jest o nich info w necie + wiem, że wycofali infinity z PL (jak z częściami ?).
2) I pytanko o g37 coupe i sedan (oglądałem filmiki z coupe, ale ciężko ocenić czy tam z tyłu zmieści się dwóch dorosłych ludzi pod tą szybą ściętą :shock: ewentualnie jak sytuacja wygląda w sedanie ?

W żadnym coupe i w żadnym sedanie z tak opadającą linią dachu nie usiądą wygodnie dorośli o wzroście 180+ (w coupe mniej). Jeśli chcesz kogoś wozić wygodnie z tyłu to na pewno nie w aucie tej wielkości.
Ogólnie "infiniti to jak nissan" a g37 jak 370z. Z gazikiem musisz poszukać ale z tego co obiło mi się o uszy to ludzie siedzący w temacie nissanów niekoniecznie są za.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Audi Q3 z silnikami 35 TFSI i 35 TDI
    Na polskim rynku dostępne są już nowe wersje kompaktowego SUV’ Audi Q3. Na początek oferowane jest w trzech wersjach silnikowych: 35 TFSI z manualną skrzynią biegów, 35 TFSI ze skrzynią automatyczną S tronic ...