Zauważyłem na skrzyni biegów olej wyczyscilem przejechlem z 200 km i znowu sprwdzilem minimalnie cos tam było także się zainteresowlem wyraznego miejsca wycieku nie widac sprawdze ile mam oleju tylko musze znalezc imbus 17mm dodam iż sama skrzynia chodzi bez zarzutu. Najwieksze podejrzenie padło na wybierak(tam jest najwiecej oleju :O) i tutaj moje pytanie czy tak powinno byc Pozdrawiam i dzieki za pomoc J
Mitsubishi Mirage Mitsubishi Mirage jest produkowany od marca 2012 roku w nowej fabryce Mitsubishi w "Laem Chabang Industrial Estate " w prowincji Chonburi w Tajlandii – trzecim zakładzie firmy MMC w tym strategicznym państwie – ...
Czy bezpieczeństwo się opłaca? Zmiany w przepisach i mandatach Wprowadzane sukcesywnie zmiany w przepisach i wysokości mandatów w Polsce dotyczą wielu niebezpiecznych zachowań kierowców na drodze, takich jak przekraczanie dopuszczalnej prędkości, nieustąpienie pierwszeństwa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.