Zauważyłem na skrzyni biegów olej wyczyscilem przejechlem z 200 km i znowu sprwdzilem minimalnie cos tam było także się zainteresowlem wyraznego miejsca wycieku nie widac sprawdze ile mam oleju tylko musze znalezc imbus 17mm dodam iż sama skrzynia chodzi bez zarzutu. Najwieksze podejrzenie padło na wybierak(tam jest najwiecej oleju :O) i tutaj moje pytanie czy tak powinno byc Pozdrawiam i dzieki za pomoc J
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Automatyczny system wzywania pomocy po wypadku Toyota, Lexus i Honda biorą udział w pilotażowym programie w Japonii, którego zadaniem jest automatyczne wezwanie pomocy, kiedy dochodzi do wypadku. Nowością w stosunku do tego rodzaju systemów działających w różnych częściach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.