Proszę się zapoznać z tematyką poszczególnych działów na forum i pisać swoje tematy we właściwych tematycznie działach. Dział "Samochody osobowe" nie jest odpowiednim na to zagadnienie. Tym razem przenoszę.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Najtańszy nie oznacza najlepszy, musisz o tym pamiętać. Podaj jaka jednostkę silnikowa dokładnie posiadasz - czy jest to diesle czy benzyna, ma to dosyć duże znaczenie.
Nawet jeżeli nie wiesz jaki olej był zalewany wcześniej, to spokojnie możesz dać półsyntetyk 10w-40 dowolnej firmy, pytanie właśnie o silnik czy jest to czysta benzyna czy diesel oraz jaki przebieg masz aktualnie na liczniku.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Rekord Guinnessa w największej paradzie samochodów hybrydowych 9 lipca 2017 roku na terenie Toru Wyścigów Konnych na Służewcu odbyła się próba bicia światowego rekordu Guinnessa w największej paradzie samochodów hybrydowych. W przejeździe po zamkniętym torze wzięło ...
ja do swojej polówki zawsze używam valvoline. według mnie to jest najlepszy olej, niezależnie od tego jakim autem się jeździ. ja zazwyczaj kupuje w tym samym sklepie i jestem zadowolony
Niestety w dalszym ciągu nie wiemy na jaki olej ostatecznie zdecydował się autor, więc czekamy na Twoją odpowiedź jeżeli wątek jest nadal aktualny. Z ciekawych i zarazem dobrych olejów półsyntetycznych 10w40 polecam też zerknąć na Xado Atomic Oil.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.