Witam. Wczoraj rozkręciłem filtr powietrza w mojej marbelce:) i co dziwne filtr jest brudny od oleju. Wygląda na to że tak jakby dostawał się przez odme. Czytałem trochę w necie że to mogą być przedmuchy przez pierścienie tłokowe ale to nie możliwe bo rok temu pierścienie były zmieniane na nowe do tego gumy na zaworach też. Olej jaki mu leje to Lotos 15W40, teraz prawdopodobnie zmienię mu na Valvoline 10W40. Proszę poradźcie mi coś czemu tak się dzieje.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Bentley EXP 100 GT - elektryczny luksus Jak widać Bentley stawia na luksus w wydaniu samochodów elektrycznych. Na razie jest to prototyp ale w niedalekiej przyszłości może się okazać że takie samochody będą królowały na globalnym rynku. To nie tylko ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.