Witam. Wczoraj rozkręciłem filtr powietrza w mojej marbelce:) i co dziwne filtr jest brudny od oleju. Wygląda na to że tak jakby dostawał się przez odme. Czytałem trochę w necie że to mogą być przedmuchy przez pierścienie tłokowe ale to nie możliwe bo rok temu pierścienie były zmieniane na nowe do tego gumy na zaworach też. Olej jaki mu leje to Lotos 15W40, teraz prawdopodobnie zmienię mu na Valvoline 10W40. Proszę poradźcie mi coś czemu tak się dzieje.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Transport ponadnormatywny i jego początki Pojazdy przewożące ciężkie i duże ładunki istniały już w XIX w., jednak dopiero pod koniec lat 20. ub. w. pojawiły się przyczepy, naczepy oraz odpowiednie ciągniki, które można uznać za protoplastów współcześnie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.