Oleje samochodowe

12 Mar 2010, 23:18

Byłem jakiś czas temu na wymianie oleju. Polecono mi olej firmy BARDAHL. Podobno rewelacja- wysoka półka- a i cena ok. Jeżdżę już jakiś czas na tym oleju i potwierdzam. Olej SUPER. Spróbowałem też innych produktów tej firmy takich jak zmywacze do hamulców, odrdzewiacz BD-50, kosmetyki. Naprawdę rewelacja. Jakość I - liga. Czy ktoś słyszał o tej amerykańskiej firmie? Podobno jest w województwie pomorskim dokładnie w Gdańsku autoryzowany dystrybutor firmy Bardahl firma MR AUTOMOTIVE. Proszę o opinie.
panas
Robert1973
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

13 Mar 2010, 00:07

nie no wypas :mrgreen:
cwaj qłeszczyn malutkie :mrgreen:
Polecono mi olej firmy BARDAHL. Podobno rewelacja- wysoka półka- a i cena ok. Jeżdżę już jakiś czas na tym oleju i potwierdzam. Olej SUPER.
99,9% ludzi na tym świecie nie odróżnia zmian w pracy silnika po zmianie oleju na olej innej firmy, w jaki sposób kolega sprawdził że jest taki SUPER :mrgreen:
a drugie
Proszę o opinie
ale na temat czego firmy, oleju, czy może praktycznych porad jak dilować? :mrgreen: BTW przedstawicielstwo o ile mi się dobrze zdaje jest w Szczecinie
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

13 Mar 2010, 09:07

Olej i inna chemie polecil mi pewien warsztat który ma ogromne doświadczenia w tych sprawach. Tak wiem ze firma Bardahl jest w Szczecinie ale autoryzowany dystrybutor jest w Gdańsku firma MR AUTOMOTIVE. Dokładnie w Baninie. Mozna wejść na ich stronę www

[ Dodano: Pon Mar 15, 2010 13:49 ]
Robert1973 napisał(a):Olej i inna chemie polecil mi pewien warsztat który ma ogromne doświadczenia w tych sprawach. Tak wiem ze firma Bardahl jest w Szczecinie ale autoryzowany dystrybutor jest w Gdańsku firma MR AUTOMOTIVE. Dokładnie w Baninie. Mozna wejść na ich stronę www.mr-automotive.pl
panas
Robert1973
Nowicjusz

Miejscowość: Polska