Uwaga na Unitap2 z Łodzi!!!!

20 Sty 2010, 12:40

Wszystkich zainteresowanych sprowadzeniem auta z zagranicy przestrzegam przed firmą Unitap2 z Łodzi. Podpisaliśmy umowę na sprowadzenie auta z zagranicy. Wpłaciliśmy 10000 zł zadatku. Na swojej stronie internetowej pisze, że zaliczek nie pobiera. Następnie stwierdził, że to auto jest nie do kupienia. Zaproponował w rozmowie telefonicznej auto droższe o 17 000 zł!!! Wmawia, że zawarliśmy umowę ustną na ten samochód, a on wpłacił na niego zaliczkę. Nagrywa rozmowy telefoniczne. Poproszony o przesłanie streszczenia nie przesyła.
Pewnie spotkamy się w sądzie.
Jeszcze raz uwaga!!!!!!!!!!
mak
Nowicjusz

Miejscowość: Dabrowa Górnicza

12 Mar 2010, 18:35

PRZESTRZEGAM NIE PRZED FIRMĄ UNITAP BO TA FIRMA W OTOMOTO MA ZNACZEK TOP CZYLI POLECANY SPRZEDAWCA A ILOSC ODWIEDZIN TO JEST PÓŁ MILIONA OSÓB MOŻNA SPRAWDZIC. NATOMIAST PRZESTRZEGAM PRZED PANIĄ BARDZO NIEUPRZEJMĄ JUŻ W TRAKCIE PODPISYWANIA UMOWY STWIERDZIŁEM ZE OD NIEJ ODSTEPUJE PONIEWAŻ PANI STWIERDZIŁA ZE JEZELI NIE WYWIĄŻE SIĘ Z UMOWY TO ZAŻĄDA DWUKROTNEJ SUMY DO ZWROTU I NA UMOWIE NAPISALIŚMY ŻE W PRZYPADKU KIEDY SAMOCHÓD NIE BĘDZIE ODPOWIADAŁ POD WZGLĘDEM TECHNICZNYM LUB INNYM POSZUKAM I ZAPROPONUJE INNY SAMOCHÓD TEJ KLASY KONTAKTUJĄC SIĘ TELEFONICZNIE I PROSZĄC O AKCEPTACJE . AKCEPTACJE DOSTAŁEM NAGRAŁEM ROZMOWĘ ZEBY MIEC POTWIERZENIE UMOWY USTNEJ PONIEWAŻ TA PANI CIĄGLE ZMIENIAŁA ZDANIE I PRÓBOWAŁA WMÓWIĆ MI ŻE COS TAKIEGO NIE MÓWIŁA A PO ODTWORZENIU ROZMOWY OKAZAŁO SIĘ ZE MÓWIŁA .
KRÓTKO NARAZIŁA MNIE NA STRATY W POSTACI DANIA ZADATKU W NIEMIECKIEJ FIRMIE A JA NIE MAM CZASU ZEBY CHODZIC PO SĄDACH ZADATEK ZOSTAŁ ZWRÓCONY ZOSTAŁEM NARAZONY NA NIEPOTRZEBNE STRATY PRZEZ NIEZRÓWNOWAŻONĄ OSOBĘ KTORA DO KONCA NIEWIE CZEGO CHCE
dako1
Nowicjusz

Miejscowość: lodz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Gdy policjant kieruje ruchem
    Widok policjanta kierującego ruchem jest tak rzadki, że wielu kierowców nie potrafi poprawnie zinterpretować pokazywanych poleceń. Ważne, aby pamiętać, że sygnały dawane przez osobę kierującą ruchem są ważniejsze niż ...