REKLAMA
No to tak, samochód ma być sprowadzony z Niemiec przez zaufana osobę, gluta jakiegoś mi nie wcisną na pewno.
Potrzebuje samochód typu hatchback, żeby był ekonomiczny w jeździe i użytkowaniu,mało palił, tanie części, żeby nie rdzewiał i nie psuł się na potęgę, miał po złożeniu tylnych siedzeń duży bagażnik, nie miał bardzo niskiego podwozia i dobre zawieszenie, bo dużo jeżdżę po kiepskich drogach i dziurach :sad:
Jeżdżę ok 8 000 rocznie, głównie do pracy, średnio 25 km w jedna stronę, nie stoję w korkach, do tego dłuższe wyjazdy urlopowo - ferjowe.
Myślałam o Polo, Swift, Corsie, Punto, Clio a może jeszcze cos innego? Ważne żeby nie był klaustrofobiczny w środku, jak Ka i miał w miarę "kanciastą" klapę - wożenie dużych rzeczy.
Benzyna czy dizel, jaki silnik ??jaki rocznik?? 2003-2006 -ilę kasy potrzebuje, bo ceny aut są tak rózne że nie wiem już sama, wiem ze w niektórych modelach zdażają się wyjątkowo dobre i złe roczniki. A i co z ta blacha ocynk - że nierdzewieje? czy przebieg jest ważny?
Teraz mam Matiza, najbardziej w nim cenię to ze jest wysoki, siedzi sieę jak w minivanie, ma dobra widoczność i wygodnie składane tylne siedzenia.
Pomóżcie i z góry wielkie dzięki