Wiem, że jest już takich postów pełno. Poszukuję samochodu do kwoty jak w temacie. Do dzisiaj myślałem tylko i wyłącznie o OPLU ASTRA II. Po obejrzeniu kilku uznałem, że to samochód nie dla mnie. Z zewnątrz jest ok, ale w środku to aż chce się płakać.
Nie mam zbyt wygórowanych wymagań. Auto będzie służyło do jazdy zarówno po mieście jak i w trasie. Bagażnik musi pomieścić wózek dziecięcy. Myślałem nad dieslem, moc min. 100KM, rocznik około 2001 i głównym wymaganiem jest klimatyzacja. Jeżeli macie jakieś pomysły to będę bardzo wdzięczny za pomoc...
Właśnie mocno zastanawiam się nad Alfą, zwłaszczą tą którą przeszła już lifting wnętrza, rocznik 2003 z dieslem 1.9 o mocy 115 koni. Podoba mi się ten samochód. Obawiam się jedynie tych wszystkich mitów jakie krążą na temat tej marki.
fiko7 napisał(a):Może Alfa 156 sportwagon. Bardzo dobry silnik diesla i wózek wejdzie bez problemu. Myślę że środek również się spodoba.
Wózek raczej nie wejdzie. 156SW ma jeden z najmiejszych bagażników. (sprawdzone organoleptycznie)
Na naszych "drogach" problemem będzie tylko zawieszenie, o reszt sie nie martw. Jesli nie 156SW to może Lancia Lybra JTD ? Stilo Wagon JTD ? lub 406 ? Przyzwoite auta za rozsądne pieniądze.
A gdybym wrócił do tematu Astry? Znalazłem jedną wersję, ze skórzaną tapiecerką, automatyczną kilmatyzacją, kombi, ładne alufelgi. Silnik 2.0DTi, 101KM. Co uważacie o tym aucie? Godne uwagi czy raczej tak jak zacząłem ten temat, unikać tego auta i kupić coś innego?
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017" Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...
Zastanawiałem się nad tym, ale uznałem, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki Rover jest na prawdę dobrym samochodem, ale teraz poszukuję czegoś innego, chodzi o ewenatualną dostępność części zamiennych, serwis. Czytałem też na jakimś forum, że te Rovery nie należą do zbyt udanych konstrukcji. Po prostu jeden Rover mi wystraczy l
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.