Dodatkowo wpływ na spalanie ma filtr powietrza i jego czystość różnica może być naprawdę spora. Jeździłem Astrą G kombi 1.6 16V ECOTEC przy spokojnej jeździe paliła pomiędzy 7 a 8 litrów (jazda mieszana).
Kierowca ze mnie początkujący i "dostałem" Opla Astre HAtchback 1,6 benzyna 1996r.
Jest zima i spala mi 10l Czy to normalne ?:| Jezdze w sumie tylko po miescie bez zadnych szalenstw czyli spokojnie...
Czy te spalanie bedzie mniejsze ?
Proszę o pomoc
A2, że bezpiecznie! - program poprawy bezpieczeństwa SZKOŁA AUTO SKODA wspiera społeczno-edukacyjny program poprawy bezpieczeństwa na autostradach "A2, że bezpiecznie! ". Program stanowi inicjatywę Autostrady Wielkopolskiej, a jego celem jest propagowanie wiedzy na temat zasad ...
Toyota Prius Plug-in Hybrid kontra Chevrolet Volt Amerykańskie media motoryzacyjne pilnie śledziły pod koniec roku walkę o pierwsze miejsce w segmencie hybryd plug-in. Od 2010 roku najpopularniejszą hybrydą ładowaną z gniazdka w USA był Chevrolet Volt, ale to się zmieniło ...
No na trasie mało mi spalil wiec luźno teraz po miescie spala tak 8 litrów... w zime tak srednio 10 bylo... i jesli to ponad norme to co moze byc tego przyczyną ?
Z góry dziekuje za odpowiedz
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.