Wymieniałem te żaróweczki u siebie w Astrze... Powiem tak
ciekawie nie jest, ale nie najgorzej
Już za dobrze nie pamiętam, to w trakcie rozbierania się widzi co trzeba ściągnąć itd.
Demontujesz radio, wyświetlacz (godz./data/temp) pod nim są dwie śrubki mocujące deskę o ile dobrze pamiętam, kolejne dwie są pod/obok popielniczki, śrubki mogą być także pod kratką nawiewu, ale nie jestem pewien, będziesz musiał chyba także ściągnął osłonę stacyjki do niej leci listwa od tej konsoli, a jest ona jedną śrubką mocowana. Możliwe, że będzie jeszcze kilka śrubek, to Ci wyjdzie jeszcze w praniu :] całość odchylisz maksymalnie od deski, trzeba będzie wcisnąć rękę i zdjąć linki z pokręteł regulacji nawiewu (nie pomyl linek przy zakładaniu!!!) będą tam też dwa wężyki podciśnienia zamknięcie/otwarcie nawiewu z zewnątrz. Uważaj także przy rozbieraniu wyświetlacza (godz./data/temp) kumpel też wymieniał żarówki, nie wiem jak ale uszkodził ten wyświetlacz i nie pokazuje mu godziny! W nim też wymień sobie, żarówki. Jutro jeszcze zobaczę do samochodu jak sobie przypomnę, gdzie jeszcze jest jakaś ukryta śrubka to Ci napiszę.
Przełącznik świateł w połowie jest na zatrzaskach będziesz się musiał trochę namęczyć, ale dasz radę
uważaj przy jego rozbieraniu ponieważ lubi się rozsypać, a jest tam kilka blaszek itd. możesz mieć kłopot z złożeniem, śrubki są w środku.
Ja wymieniłem żarówki na zielone pod kolor samochodu i nawet ładnie to wyszło, przy okazji jak już tyle rozbierzesz wyciąg sobie licznik i zmień w nim żarówki od podświetlenia