Witam mam problem z samochodem, auto pali 5l na 34,3km, nie mam pojęcia z czym może by problem w samochodzie został wymieniony wtrysk jak doradzał mechanik lecz auto dalej pali 5l na 34km, Bardzo Proszę o pomoc!!!
silnik 1.6 benzyna, hatchback 5d... wiem że tyle pali z taką dokładnością ponieważ gdy się skończyło paliwo ... samochód nawet nie odpalał to wlałem dokładnie 5 litrów benzyny po przejechani 34 km w samochodzie skończyło się paliwo. A czerwona kontrolka Check Engine się nie świeci.
[D] Nubira 2,0 / Mondeo mk2 2,0 / Galant VI 2,0 / Primera P11 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu D - silnik benzynowy o mocy ok. 130KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Daewoo Nubira 2,0 - 133KM - Ford Mondeo ...
Na wybojach przede wszystkim płynnie Jeśli kierowca znajdzie się na jezdni o nawierzchni nierównej, zniszczonej czy po prostu na polnej drodze pełnej wybojów, powinien przede wszystkim zastanowić się, czy do celu może dojechać inną trasą. Gdy nie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.