Opel Astra G- Wymiana fabrycznych głosników

14 Maj 2018, 11:47

Witam. mam pytanko odnośnie fabrycznych głośników w Opel Astra G. Ogólnie byłem zadowolony z brzmienia fabrycznych głośników ,ale trzy z nich uległy zniszczeniu i chciałbym je wymienić na inne głośniki o podobnych parametrach i podobnym brzmieniu. Czy takie głośniki beda brzmialy jak fabryczne? [link do oferty na Allegro wygasł]
agrest04
Obserwowany

Auto: Astra G
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG

16 Maj 2018, 20:05

Czy masz tam jeszcze jakieś głośniki np. tweetery oprócz tych które będziesz wymieniał?

Te co podałeś ukierunkowane są głównie na tony niskie czyli bas więc jak nie masz tweeterów to może nie być za specjalnie.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

16 Maj 2018, 20:18

Mam fabryczne tweetery i daja rade ... I mnie właśnie chodzi i głośniki do niskich tonów... Bo te oryginalne poprostu potargane są i charczą.
agrest04
Obserwowany

Auto: Astra G
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG

17 Maj 2018, 07:59

W takim razie myślę, że będzie ok jak je kupisz i założysz. Ja bym wymienił cztery, a nie tylko trzy.

Możesz jeszcze wrzucić dane fabrycznych głośników jak są podane na magnesie?
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...