Opel ASTRA gaz

27 Wrz 2010, 15:03

Witam mam taki problem otóż zepsuł mi się gaz w samochodzie a niedługo czeka mnie przegląd i dzisiaj dowiedziałem się ze naprawa będzie mnie kosztowała 1000zł i dowiedziałem sie że instalacja gazowa wcale nie musi być sprawna wystarczy tylko papier o ważności butli w samochcodzie czy to prawda? czekam szybko na odpowiedź.
bks27
Nowicjusz

Miejscowość: opoczno

27 Wrz 2010, 16:05

bks27 napisał(a):dowiedziałem sie że instalacja gazowa wcale nie musi być sprawna wystarczy tylko papier o ważności

To masz zle wiadomości.Na OBT sprawdzana jest tez instalacja gazowa i w związku z tym musi być sprawna i dzialać/sprawdzana jest szczelnośc instalacji/.. :!: :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

27 Wrz 2010, 17:17

a czy jest to mozliwe żeby naprawa samego dystrybutora firmy koltec i wymiana filtrów kosztowała 1000zł? bo coś mi się nie chce wieżyći nie wiem czy gość mnie nie robi w karola
bks27
Nowicjusz

Miejscowość: opoczno

27 Wrz 2010, 18:23

bks27 napisał(a):nie wiem czy gość mnie nie robi w karola

Nie wiem bo naprawami się nie zajmuje...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Najlepsze ciągniki siodłowe dostępne na polskim rynku
    Ciągniki siodłowe to kluczowe maszyny w transporcie drogowym. Na polskim rynku można znaleźć wiele marek i modeli ciągników siodłowych, które oferują różne parametry techniczne, wyposażenie, cenę i jakość. ...