Opel Astra Gtc 2.0 t czy Vw Golf V Gti a może coś innego?

12 Sie 2015, 10:37

Witam zastanawiam się nad kupnem Auta mniej więcej za 24000zł, moim głównym wymaganiem nad tym autem jest moc ok 200km, generalnie chce mieć szybki samochód... Pierwszy wybór padł na Astrę ponieważ można założyć gaz ale jakoś podejrzanie mało tego jeździ, a słyszałem że podobno tam skrzynia m32 sypie się po 200tyś km i to zawieszenie IDS+ też może paść, no i że to niby nie jedzie w porównaniu do golfa.. no i właśnie Golf V gti ładne auto moc odpowiednia ale gazu nie idzie do tego założyć no i czy kupi golfa gti za 24-25 tyś zł? czy możecie mi doradzić co lepiej kupić co się bardziej opłaca ? A może coś innego ? może jakiś fajny mocny Diesel ? Bmw e46 330d? sabb 9-3 1.9ttid 180 km?
robert287
Obserwowany

Auto: Volvo v40

12 Sie 2015, 10:47

Ja bym raczej polecił ci bardziej Opla Astre GTC 1.9, ale to tylko moja opinia :ok:
Jgorekk
Nowicjusz

Auto: Nie mam

12 Sie 2015, 11:21

Odpuść gofra V bo to nic dobrego, żeby to jechało musiałbyś wziąć silnik 3.2 a z tym silnikiem w tym budżecie nie znajdziesz.
Chcesz auto z konkretnym odejściem to patrz;
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - chyba coś tanio

Linki przykładowe.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...