Wibracje wyczuwalne występują na postoju, ale również w trakcie jazdy można je poczuć, bez znaczenia czy jest rozgrzany czy zimny, choć troszkę lepiej na ciepłym(mniejsze drgania)
![Szczęśliwy :D]()
co do falowania, to nie falują, ale przy odpaleniu na zimnym obroty przez 2 min jakoś, są większe o 50? coś w okolicach 950 może 850, one opadają do 800, w ciągu 2 minut i później już stoją równo, wiadomo w komputerze jest dokładniejszy pomiar. Poduszki były sprawdzane u 3 mechaników, dzisiaj jadę do kolejnego, jeden stwierdził że dwie poduszki , nie pamiętam które , ale ze są zużyte, on mi to powiedział przed wymianą dwumasy, a później stwierdził że raczej nie poduszki bo dwumasa wydaje taki dźwięk charakterystyczny i to raczej to, więc pojechałem do drugiego mechanika wymienił mi całe sprzeglo, problem nadal występuje, pojechałem po tym do 3 mechanika i powiedział że diesle tak mają, że nie zniwelujemy tych drgań do maximum, pomyślałem że dziwne że wcześniej ich nie było
![Szczęśliwy :D]()
D, powiedział również że poduszki na rynku są teraz twarde i nie opłaca się wymieniać nawet jeżeli by były wadliwe, gdyż te wibracje jeszcze bardziej wzrosną niż przed wymianą, i teraz jestem w kropce, zobaczymy co powie następny mechanik... eh