Wibracje wyczuwalne występują na postoju, ale również w trakcie jazdy można je poczuć, bez znaczenia czy jest rozgrzany czy zimny, choć troszkę lepiej na ciepłym(mniejsze drgania)
co do falowania, to nie falują, ale przy odpaleniu na zimnym obroty przez 2 min jakoś, są większe o 50? coś w okolicach 950 może 850, one opadają do 800, w ciągu 2 minut i później już stoją równo, wiadomo w komputerze jest dokładniejszy pomiar. Poduszki były sprawdzane u 3 mechaników, dzisiaj jadę do kolejnego, jeden stwierdził że dwie poduszki , nie pamiętam które , ale ze są zużyte, on mi to powiedział przed wymianą dwumasy, a później stwierdził że raczej nie poduszki bo dwumasa wydaje taki dźwięk charakterystyczny i to raczej to, więc pojechałem do drugiego mechanika wymienił mi całe sprzeglo, problem nadal występuje, pojechałem po tym do 3 mechanika i powiedział że diesle tak mają, że nie zniwelujemy tych drgań do maximum, pomyślałem że dziwne że wcześniej ich nie było
D, powiedział również że poduszki na rynku są teraz twarde i nie opłaca się wymieniać nawet jeżeli by były wadliwe, gdyż te wibracje jeszcze bardziej wzrosną niż przed wymianą, i teraz jestem w kropce, zobaczymy co powie następny mechanik... eh