Od dłuższego czasu w moim aucie wyświetla się taki komunikat, jak na załączonym zdjęciu. Poz.chlodziwa. czy ktoś wie o co może tu dokładnie chodzić? Płyn chłodniczy jest nalany tyle, ile trzeba. O co chodzi?
Z tego co się orientuję t w zbiorniczku wyrównawczym masz ten czujnik który odpowiada za ten komunikat. Skoro płynu jest odpowiedni poziom to przyczyna musi leżeć tak jak napisał @Kao w czujniku. Spróbuj go wymienić i problem powinien zniknąć (jest on chyba wkręcany od spodu w ten zbiorniczek). Sprawdź jeszcze przed wymianą podłączenie go i wyczyść styki może to pomoże.
Witam mam ten sam problem po wymianie czujnika niec sie nie zmienilo .Wymieniłem zbiorniczek w którym jest magnes i tez nie pomoglo.moze ktos wie ja sobie z tym porzdzic bo dzisiaj warsztaty nastawione są na proste roboty a to juz przerasta ich mozliwosci
CityMakers - mobilność miejska w Paryżu Grupa Renault nawiązuje współpracę z firmą NUMA, akceleratorem innowacyjnych projektów, aby z firmami AXA, Nissan, RCI Bank and Services i Merostwem Paryża rozpocząć program CityMakers. CityMakers to dziesięciomiesięczny ...
Mazda CX-5 - zwiększenie produkcji Mazda Motor Corporation poinformowała o planach zwiększenia produkcji Mazdy CX -5 z 200 000 do 240 000 egzemplarzy rocznie, dzięki uruchomieniu linii produkcyjnej tego modelu także w Zakładzie Ujina nr 1, obok Zakładu Ujina ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.