Opel Astra H

03 Wrz 2016, 08:34

Witam. Szukam auta w benzynie, z racji niskich przebiegów jakie robię, ale takiego, które będę mógł zagazować. Nie ukrywam, że chce wybrać między Astrą H lub Fordem Focusem Mk2. Wy, jako znawcy na temat Opli :D mam nadzieję, ze udzielicie mi informacji czy warto kupić ową Astrę 3 :)
Głównie jeżdżę po mieście, po 10km do pracy, raz na 2, 3 tygodnie wyjazd ok. 100km. Zależy mi na ekonomii, ale też na wytrzymałości, aby auto się nie sypało. Mam do wydania ok. 20tys zł, interesują mnie 5 drzwiowe autka. Możecie polecić jakieś modele? Tzn w jakich silnikach szukać?
Z góry dzięki za wszystkie udzielone informacje :)
LGplayer1
Nowicjusz

Auto: Seat Cordoba

04 Wrz 2016, 07:41

Można liczyć na jakąś odpowiedź? :)
Coraz bardziej 'napalam' się na Astrę H. Dokładniej silnik benz 1.8, z tego co widziałem jedne są 125km i drugie 140km, który byłby lepszy pod gaz?
jeszcze jedno pytania, o co chodzi z tym twinspot?
LGplayer1
Nowicjusz

Auto: Seat Cordoba
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota AYGO 2018 po modernizacji
    Nowe AYGO zachowuje rozpoznawalny znak X z przodu, który teraz stanowi mocną, trójwymiarową strukturę. Nowy projekt przodu auta otrzymał przeprojektowane przednie reflektory w stylu Keen Look ze zintegrowanymi ...
    Na żywo i zza kierownicy
    Wakacje ze smartfonem w ręce? Dlaczego nie, o ile nie prowadzimy w tym samym czasie samochodu i nie zajmujemy się telefonem bardziej niż tym, co dzieje się na drodze. W przeciwnym razie dekoncentracja za kierownicą może skończyć ...