Opel Astra I brać czy nie brać?

13 Kwi 2009, 19:53

mozesz poszukac innej astry, poza tym za 8k Twoj wujek nie zaszaleje
ja mu moge sprzedac swojego golfa kombi za 8k 96/97r. 1.8, chociaz nie wiem czy by mi sie opłacało za 8k sprzedac bo duzo w to auto włozylem
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

13 Kwi 2009, 20:00

On chce diesla z resztą Panowie już po wszystkim bo 10 minut temu dzwonił że jedzie nią już do domu.
Cóż, dziękuję wszystkim za porady, jak się to będzie sprawowało zobaczymy.
stasiowski121

13 Kwi 2009, 21:02

Jeśli już kupił to na pewno uznał ,że zgnita nie jest(cóż być może z południa Włoch),te silniki z palcem rozdzielacza w rurze wydechowej robia grubo ponad 500 kkm(nie ,nie mają palca :shock: )Mój szwagier miał ten sam samochodzik,silnik z wygladu taki sam jak w Mazdach,tylko z napisem ISUZU.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

13 Kwi 2009, 21:06

no to gratuluje choc wiadomo troche podejrzana ale nic,ale musze to napisac normalnie jak dzis zobaczylem astre kombi sasiada pognita,troche zaniedbana a ponad rok temu jak kupil byla w bdb stanie ale tez tak to jest jak synus auto wezmie i zajezdzi
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

13 Kwi 2009, 22:11

Pogniła od jazdy synusia? Nie sądzę... Raczej powypadkowa, choć też niekoniecznie bo 12 letni Opelek - z pełną sympatią i sentymentem dla marki - potrafi sobie czasem zgnić.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

14 Kwi 2009, 06:10

Kupił już jak wyżej pisałem dziś się tym przejadę poza miasto, zobaczymy co potrafi :D
A co do gnicia to nie dało się mu niestety przegadać że może szybko zgnić zwłaszcza jeśli miała poobdzierany lakier i najbardziej dlatego że będzie stać na okrągło pod chmurką.
Zobaczymy za jak długo pokaże rdzę.
stasiowski121

14 Kwi 2009, 07:50

no mowie Ci szczerze jakbys widzial jak synus tym jezdzil to bys normalnie ogupiał,a co do tej Astry to jak bedzie stac pod chmurka z poobdzieranym lakierem to raczej dlugo nie pociagnie
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012