Opel Astra II nierówna praca silnika i utrata mocy

07 Sty 2011, 19:28

Od pewnego czasu w czasie jazdy silnik nierówno pracuje, czuć drgania na kierownicy, i ma mniejszą moc ( w czasie wyprzedzania czy wjazdu na wzniesienie ). Co to może być?
leszekmisiak
Nowicjusz

07 Sty 2011, 23:57

Takie pytanie to do wróżki. Pkt 4 regulaminu się kłania.
Jaki silnik?
arciasty
Stały forumowicz

Miejscowość: koluszki

09 Sty 2011, 13:13

Silnik 1,6 16V z 1998r. Pewnie najlepiej podjechać do mechanika, podłączyć komputer i odczytać błędy, ale ktoś może się orientuje co dolega silnikowi, spróbuję wymienić świece i zobaczę czy to coś pomoże, a jak nie to do mechanika...
leszekmisiak
Nowicjusz

09 Sty 2011, 17:53

Ja niestety nie mam pojęcia ale mogę polecić Ci prywatny warsztat auto-moto-mag przy ul. Muszkieterów 72 w Warszawie :grin: lecz nie wiem skąd jesteś :wink:
Pozdrawiam
kamolrex
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wywiad z Adamem Małyszem - I rajdowym Mistrzem Polski
    37. miejsce w Dakarze 2012 na Mitsubishi Pajero, Puchar Polski i Mistrzostwo Polski w Mitsubishi L200 - ten sezon wydaje się niezwykle udany? Udany to mało powiedziane - jestem szczęśliwy, że wszystko nam się tak dobrze układało, ...
    Z tymi samochodami właściciele nie chcą się rozstawać
    Wygląda na to, że właściciele aut Toyoty to ludzie najbardziej lojalni. Przynajmniej wobec swoich samochodów. Portal iSeeCars.com, badający amerykański rynek samochodowy, opublikował listę 15 aut najczęściej posiadanych ...