Witam, mam problem, wycieka olej z silnika, na wale z pod koła pasowego
jaki jest stopień trudności naprawy samemu, czy lepiej oddać do warsztatu
i jakie mogą być tego koszta?? na co uważać przy naprawie na własną rękę?
A ile taka operacja może kosztować?
bo może taniej będzie samemu to naprawić?
tego akurat nie robiłem, ale myślę że sobie poradze, mam troche czasu a pieniążki można zaoszczędzić
Koszty zależne czy diesel czy benzyna, rozrząd do zdjęcia, wiec może się okazać ze tez jest on do wymiany. uszczelniacz 10-30pln robocizna gdzieś od 150pln, może w mniejszych warsztatach zrobią za 100
Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...
Czy Toyota powtórzy sukces w Rajdzie Monte Carlo? 25 stycznia rusza nowy sezon Rajdowych Mistrzostw Świata. Tradycyjnie rozpocznie go słynny Rajd Monte Carlo, w którym w ubiegłym roku Jari-Matti Latvala zajął drugie miejsce. Debiutujący Yaris WRC już w swojej pierwszej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.