Opel Astra III OPC 2009r 241KM

12 Mar 2015, 17:58

Witam.Zdecydowałem się na samochód.Wybór padł na Opla Astre OPC.Na allegro czy tablicy jest ich tylko kilka,dlatego chciałem was prosić o ocenę poniżej podanego,bądź inne propozycje.Co myślicie o tym aucie,jak z awaryjnością tego silnika,na co uważać,na co zwrócić uwagę? Słyszałem,że najbardziej trzeba uważać na turbo,odpowiednio je rozgrzewać a następnie schładzać.Proszę o komentarze.Pozdrawiam.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

VIN-woloahl0895048966
Bond007
Nowicjusz

Auto: Clio 2

12 Mar 2015, 21:02

Powiem szczerze,że jeszcze bardziej z wyglądu podoba mi się ta [link do oferty na Allegro wygasł]

To jest chyba seryjne OPC? Tylko,że nie jest po wymianach no i do tego cena dziwnie niska.Jak myślicie??
Bond007
Nowicjusz

Auto: Clio 2
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Toyota Yaris GRMN - hot hatch - specyfikacja techniczna
    Od czasu debiutu Toyoty Yaris GRMN podczas tegorocznego Salonu Samochodowego w Genewie trwały intensywne prace mające na celu przygotowanie tego modelu do seryjnej produkcji. W centrum badawczym, zlokalizowanym w pobliżu ...