Opel calibra za około 4,5tyś?

17 Gru 2007, 02:15

Chce kupic calibre za około 4500 zł i dołozyc jakas instalacje gazowa.
na instalacje chce przeznaczyc jakies 2000 zł czy to wystarczy??
I co do calibry to chce kupic z przebiegiem około 150000 km . czy ten silnik pociagnie jeszcze pare lat?? nie chce szalec ale poprostu sie mi to auto podoba. (takie jak je opel stwozył bez tuningu).

Czy moze macie jakies inne propozycje na sporych rozmiarów sportowe auto??
tihomax
Początkujący

18 Gru 2007, 19:14

Coś mi się wydaje iż ta Calibra za 4,5k to coś mało... tymbardziej że mówisz że podoba Ci się w warsji natural, a nie wieś... więc trochę mało. Co do przebiegu to się nie martw bo silnik bedzie chodził, aż stanie i go po prostu wypierniczysz, jak większość właścicieli Calibr... i kupisz nowy silnik, albo nową Calibrę. Bo Calibr trochę na rynku jest i nie są drogie...

Inne auta to VW Corrado - kupujesz 8V masz tańszą instalację, albo 16V zakładasz sekwencję i śmigasz...

Scirocco- tutaj to szukasz czegoś co jeszcze powłuczy kołami ok. 5- 6k, instalacja I generacji i BLOs'a i masz radość z jazdy...

reszta nie wiem, niech inni się wypowiedzą...
damczer
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Cyfrowa asystentka o imieniu Alexa dla Lexusa i Toyoty
    Samochody marek Toyota i Lexus zyskają możliwość sterowania głosem dzięki wykorzystaniu cyfrowej asystentki o imieniu Alexa, opracowanej przez Amazon – tak postanowił japoński koncern, do którego należą obie ...